EPDM Foam Weather Stripping

1.EPDM skumgummi material har bra flexibilitet prestanda. 2. Utmärkt motstånd både i högt och lågt tempererat och klimat. 3.Smooth yta lätt att rengöra, mesh-liknande lim har bra hållbar självhäftande styrka. 4. Ingen oljeläckage och ingen reaktion med färg. 5. Lätt att installera, ingen anledning att få plats, har full specifikation. 5. Kan användas i olika dörrar och fönster och hushållsapparater.

Produktinformation

EPDM FOAM väder Stripping

EPDM-gummi är en sampolymer av eten, propen och en liten mängd tredje monomerer av icke-konjugerade diener. Det internationella namnet är Ethyiene Propyene Diene Methyiene för kort EPDM . Den har utmärkt anti-ultraviolett effekt, väderbeständighet, värmebeständig åldring, lågtemperaturmotstånd, ozonmotstånd, kemiskt mediummotstånd, vattenmotstånd, bra elektrisk isolering och elasticitet och andra fysikaliska och mekaniska egenskaper.

 

Och dessa fördelar är oersättliga av PVC och andra material.

1. etylenpropylen har utmärkt väderbeständighet, väderbeständighet avser långvarigt motstånd mot kall, varm, torr, våt förmåga, erosionen av regn och snö har utmärkt korrosionsbeständighet, kan helt förlänga livslängden hos limremsan.

2. Värme åldring hänvisar till starkt värmebeständighet för luftförmåga. Det kan också bibehålla effektiva fysikaliska egenskaper över en lång tidsperiod vid 140-150 grader Celsius.

När stadsbyggnaderna är oväntade kan de spela förseningsrollen. Med hjälp av speciell formel har de tre etylenpropylengummi (EPR) en känsla av hand känsla vid -50 C till 150 C, vilket ger hög effektivitet på arbetsplatsen för produktionsanläggningen.

3. Eftersom EPR har utmärkt ozonmotstånd, är det också känt som "sprickfritt gummi". Det används speciellt i olika stadsbyggnader med olika atmosfärsindex och helt utsatt för luft. Det kommer att visa överlägsenheten hos sina produkter.

4.anti ultraviolett strålning för höghusbyggare för att skydda miljön kan motstå 60 ~ 150KV spänning, korona motstånd, motståndskraft mot elektrisk sprickbildning, båge motstånd, är också mycket bra. Låg temperaturelasticitet, draghållfastheten når 100MPa när temperaturen är -58,8 C.

5.För grund av sin utmärkta fysikaliska och mekaniska egenskaper används den ofta vid tillverkning av flygplan, bilar, tåg, bussar, fartyg, högspänningsväxlar, glasridåväggar, tätningsdelar och nedsänkbara produkter av aluminiumfibrer.

DPEI型白底图.jpg


Under de senaste 5 åren har Heya Decoration Material dedikerat till att utveckla och leverera högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter. Vi är kända som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna av epdm-skumvattenstrippning i Kina. Välkommen att beställa hos vår fabrik.
Hot Tags: epdm skum väderstrippning Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik
Förfrågning

You Might Also Like