Dörrutkaststopp 36 "

Dörrtryckstopp 36 ": Dörrtryckstopp 36": Ensidig dörrisolator med krok och lås Självhäftande bandtätning passar till botten av dörr / dörrstrålning (Brun)

Produktinformation

Dörrtryckstopp 36 ": Dörrtryckstopp 36": Ensidig dörrisolator med krok och lås Självhäftande bandtätning passar till botten av dörr / dörrstrålning (Brun)

81nCzguQ6LL._SX679_

1. ENSIDIGT UNDER DÖRR UTFÖR STOPPER! Passar dörren upp till 36 "och stänger luckor upp till 1,3". Gjord av premium Styrofoam och lyxigt tyg. Den är robust och hållbar nog för att hålla fast fast för långvarig användning!

2. SPARA PENGAR OCH ENERGI! Kall luft stannar och värmen stannar i. Kyl och värm dig hem mer effektivt. Det är också bra för att blockera damm, sand, ljus och insekter. För att göra din ljudisolering ultimativ, lägg till dragblockerare på båda sidor om dörren!

3. Använd alla typer av dörrar! Perfekt för alla typer av dörrbotten som glas, trä, plast, aluminiumslegering och badrumsdörrar.

4.REMOVE & REUSE! Trött på dörrutkaststoppar som glider? Med den starka klistra ryggen och krok och slingans fäste, rör den sig med dörren. Den kan lätt avlägsnas för att underlätta rengöringen och är lätt att sätta tillbaka på plats.

5.YOUR 100% tillfredsställelse är vår högsta prioritet! Det är därför vi tillbaka vår dörrisolator med en 100% pengarna tillbaka garanti och snabb och vänlig kundservice för att lösa eventuella problem som du kan ha när som helst.

81sJAaClwDL._SX679_

71fNX1bHFuL._SX679_

81IXBy7aewL._SX679_

81nCzguQ6LL._SX679_Under de senaste 5 åren har Heya Decoration Material dedikerat till att utveckla och leverera högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter. Vi är kända som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna av dörruttagstopp 36 "i Kina. Välkommen att beställa hos vår fabrik.
Hot Tags: dörruttag 36 "Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik
Förfrågning

You Might Also Like