Hem > Nyheter > Innehåll

Fönster Gummi Seal Off Hur man gör?

Jan 19, 2017

Glasinstallationen är inte centrerad, mellanrummet mellan glasramen är inte likformigt, gummitätningen är inte nära glaset och fönsterramen, installationen är inte jämn. Hand knackar på glaset, ett löst ljud.

Anledningen till denna situation:

1. När du installerar glaset, ta inte bort skräp i spåret, så att glaset och slitsen inte är inriktade.

2. Glasgap med glasluckan ojämn, gummi och glas, glasbehållarkontakt dålig, utskjutande glaslucka, hand kan enkelt dra av tätningen .

3. I hörnet av gummit är inte trasigt, inte injektionslim.

Rättighetsåtgärder är:

1. Glaset ska försiktigt avlägsnas innan slitsen till skräp, såsom murbruk, tegel, trä etc., bör placeras noggrant i glaset för att säkerställa enhetlig på båda sidor av luckan, och korrekt korrigering fixeras för att förhindra kollisionen Skift, avvikelse Notch Center.

2. Gummitätningen kan inte dra för hårt, skärlängden än längden på monteringslängden 2O-3Omm. Installationen bör läggas på plats, ytan rak och glas, glaslucka i nära kontakt, så att glaset runt kraften. I hörnet av gummibandet ska avskäras sluttningen och i brottslimet lim.

3. Tätning med tätningsmedel för att fixera glaset, bör du först använda gummi- eller gummiblock för att klämma på glaset, lämna injektionsgapet, injektionsdjupet ska vara minst 5 mm, i plasthärdningen bör glaset hållas från vibration.


Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.