Hem > Nyheter > Innehåll

Vilken arbetsmiljö lämpar sig inte för att använda silikontätning?

Aug 14, 2017

Vilken arbetsmiljö lämpar sig inte för att använda silikontätning?

Artikel label: silikon tätningar arbetsmiljö

De tätningslister som är gjord av kiselgel har hög slitstyrka, och det har funktionen automatisk elastisk ersättning i den slitna delen av arbetet tätningsytan ring, därmed det göra att öka livslängden på kiselgel tätning element. Men det är inte allsmäktig, och det har också många nackdelar, som gör det inte tillgängligt i många miljöer.

1, arbetsmiljön mer än 50 pounds inte är lämplig för tätningsring med kiselgel i arbetstrycket, även silikongummi kan vara kompatibel med de flesta av olja, förening och lösningsmedel, det har god korrosionsbeständighet, men det är har inget motstånd för alkyl väte och aromatisk olja. Det finns ingen antydan av tätningsring med kiselgel i mest koncentrerade lösningsmedel, olja, syra och utspädda caustic sodavattenlösning.

2, Lägg till några speciella ingredienser, särskilda kiselgel tätningsringen har strålning motstånd, flame motstånd, olja motstånd prestanda, men nackdelen är det kisel gummit har dåliga mekaniska egenskaper, för användning av silikon tätningsring inte rekommenderas att Stretch, tårflöde, stark nötning i miljön i arbetsmiljön, oftast endast som användningen av statisk tätning.