Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är faktorerna som påverkar priset på tätningsremsan?

Aug 14, 2017

Tätningar är den ökande användningen av dessa dagar, särskilt i de närmaste närliggande byggnaderna, husen vi lever i, företagets kommersiella hus och planeringen av dörrar och fönster är avgörande. HeYa tillhandahåller hela sortimentet av silikonförseglingar för att möta nästan alla applikationer. Våra tjänster omfattar verktyg, leveranser, prov, tillverkning, inspektion och leverans. Oavsett om du behöver bara några meter eller större antal, kommer HeYa gärna att citera dig på begäran.

Priset på förseglingen är en fråga som konsumenterna har varit oroade över och följande förseglingsproducent ger dig en analys av de faktorer som påverkar förseglingspriset.

Först och främst är de viktiga faktorerna som påverkar priset på tätningsremsan materialets material och materialskillnaden som påverkar prisgapet. Produkter gjorda av bra material, tätningsytan blir bättre, priset blir högt: dåligt material kommer produkterna av tätningsprestanda att bli lite sämre, priset blir naturligtvis lägre. Men när vi köper produkten ska du inte blint följa det höga priset på produkten, och inte den högsta prisprodukten är bäst. Tätningsytan är bäst, shopping är mycket lämpligt, så vi måste välja enligt deras faktiska situation.

En annan faktor som påverkar tätningsbandets pris är produktens egenskaper, en viss produkt har god förmåga att vara tryckmotstånd, slagmotstånd och god tätning, så priset på denna produkt blir högre. Tvärtom kommer produkterna med mindre karakteristiska egenskaper att drabbas av stress, chock och tätning, och priset blir billigare. Produktens pris påverkas inte bara av externa faktorer, interna faktorer är viktiga faktorer som påverkar priset på produkten och huvuddelen är material och egenskaper.