Hem > Nyheter > Innehåll

Vilka är förutsättningarna för priset på skumtätningen?

Nov 08, 2018

Med utvecklingen av skumtätningsbandsteknik och tillverkningsmaterial har fler och fler tätningsbandsprodukter blivit födda, och skumtätningsremsa svampskum tätningsremsa är en av dem.

Jämfört med våra tillverkares gummitätningar är dess fördelar väldigt uppenbara. Först och främst i förseglingseffekten har tätningarna fördelarna med mjukhet och elasticitet.

Därför kan detaljerna hanteras på tätningen. Det finns också en svampskumtätning som är lätt i textur och kemiskt stabil, så den är lämplig för tätning var som helst.

Priset på skumtätningsremsan är inte fixerat för svampskumtätningsremsan eftersom dess utveckling fortfarande är omogn, så det behöver förbättras ytterligare både inom teknik och på marknaden.

För närvarande är den viktigaste faktorn som påverkar priset sitt produktionsmaterial. Eftersom råmaterialen i olika svampskum förseglingsremsor är olika, är kvaliteten hos de producerade tätningsremsorna också annorlunda.

Och när tekniken går framåt kommer allt fler svampskumtätningar att födas. Utöver detta är produktiviteten också en viktig faktor som påverkar priset.

Eftersom den nuvarande tekniken vid tillverkningen av svampskumtätningsremsor inte har nått konkurrensnivån med gummitätningsremsor, är detta också en viktig orsak som påverkar pris och marknad.