Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är egenskaper hos skum tätningslister?

Nov 08, 2018

Skummat tätningslist är främst ett slags tätning band som bildas av många speciella material genom karakteristiska bearbetning. Denna typ av tätning band kan användas på många ställen, och dess egna prestandaegenskaper är också många. Låt oss titta på det. Se en introduktion till dess prestandaegenskaper.

Första, lätt och stark

Den skummade försegla remsan har egenskaper som låg vikt. Det är mycket ljus vikt jämfört med andra försegla remsor av samma kvalitet, men dess egen seghet är mycket bra och dess värmeisolering prestanda är också mycket stark, vilket kan förhindra hög värme. Det sägs att de isoleringsförmåga som det äger är mycket bra.

Andra, låg vattenabsorption och bra dämpning

Strukturera av den skummade försegla remsan är icke absorberande oberoende bubbla. Vattenabsorption av denna struktur är mycket låg, det kommer inte vara försämrades med den omgivande fuktiga miljön och dess stötdämpande prestanda är också mycket bra. Program kan användas i buffert material.

För denna typ av skummad tätningslist, egen väderbeständighet är också mycket bra, det kan också användas inomhus eller utomhus, just på grund av dess egna prestandaegenskaper,

Det har använts i förpackningsmaterial och har använts inom fordon och marint. Det har spelat en mycket viktig roll inom dessa områden och har erkänts av användare.