Hem > Nyheter > Innehåll

Weatherstripping Brush Seals

Feb 16, 2017

Högkvalitets borstätning s är klart ditt bästa val för en effektiv lösning för att försegla luckor runt din kommersiella, industriella eller bostadsdörr. Används på alla typer av sektionsöverhead, rullstål, höghastighetståg, glidning, mini-lager, hangar, teleskop eller annan dörrkonstruktion för bästa möjliga väderförsegling.

Våra borstätningar är inte bara begränsade till dörrar, många andra typer av applikationer, inklusive dockningsplattformar, är en utmärkt möjlighet att minska dina energikostnader och upprätthålla en renare, säkrare och bekvämare anläggning också. Du kan använda våra borststrålkastare i nästan ett gränslöst antal applikationer.

Högkvalitativa penslar består av tusentals filament som bildar en fast barriär som överensstämmer med nästan vilken oregelbunden yta som helst för en fast, positiv tätning. Flexibel borste möjliggör fri rörlighet för dina dörrar och annan utrustning i nästan alla väderförhållanden.

Borsttätningsmaterial finns i polypropen eller lätt, standard eller tungt nylon. Ett antal raka och vinklade aluminiumshållaredesigner och storlekar tillsammans med flera borstlängder ger dig möjlighet att passa alla projekt.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.