Hem > Nyheter > Innehåll

lister

Jul 06, 2017

Varje ytterdörr, eller dörr till ett oisolerat rum, t.ex. en vind, måste vara weatherstripped som krävs av byggkoder i olika jurisdiktioner. Materialen som används vid dörrstrålning är tröskelvärden , en bit material (antingen en svep eller en J-krok) för att matcha dörren till tröskeln och den faktiska väderstrippningen själv. Dörrar kan vanligtvis delas in i privata hem och kommersiella fastigheter. Några av dessa dörrar får anpassad weatherstripping på fabriken.

Pre-weatherstripped dörrar för privata hem är vanligtvis gjorda av glasfiber eller liknande material och skickas från fabriken weatherstripped. Dörrarna har en räffla i dörrstoppet så att ett skumgummi, gummi eller vinylremsa kan placeras inuti för att dörren ska vila mot när den är stängd. Dessa dörrar har också tröskeln - vanligtvis en gjuten plastbit - spikad på ramen på fabriken. Dessa enheter är inte svåra att installera och kräver endast mycket lite skicklighet.

Anpassad weatherstripping, jämfört med tidigare väderförskjutna enheter, kräver mycket mer tid och anses vara en specialiserad skicklighet. Väderstrippare installerar ett tröskelvärde, skär dörren och installera ett svep eller J-krok i botten av dörren och spikfjäderstål   Brons in i dörren för att försegla gapet.

Dörrstrålning är avgörande för termisk komfort och den totala energieffektiviteten hos alla byggnader, särskilt inom byggnadsprojekt i Zero Energy och Passive House för kalla klimat. Dörrar ska uppfylla mycket höga lufttäta standarder för att minimera luftläckage till ett minimum

201609191003229953670.jpg

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.