Hem > Nyheter > Innehåll

Väderstrimling

Mar 20, 2017

Dörrar och fönster i ditt hem kan tillåta luftläckage även när de är stängda. Väderstrippning av dina dörrar är enkelt och det kan hålla energikostnaderna nere. Det hjälper dig också hålla dig mysig på vintern. Seal sprickor runt dörren med väderstrippning för att vinterisera ditt hem och hålla utkast.

Väderstrippning kan hjälpa till med att täta luftläckor i områden i ditt hem, till exempel dörrar, fönster och vindsäkerhetspunkter. Om du bestämmer dig för att ta på ett helt hemförseglingsprojekt, identifiera alla luftläckor i ditt hem, inklusive de i osynliga hålen

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.