Hem > Nyheter > Innehåll

Denna EPDM tätning används ofta i tiden

Sep 05, 2017

I försegla, men har också en Vulkanisering av fenomenet och liknande dettaEPDM tätningär ofta används i tiden, kan spela en mycket bra tätning prestanda, anledningen till det är förseglade prestanda är bra processen med att använda en one-piece bota bearbeta, det vill säga det är i tiden, det är ofta dess användning, och slutligen till längd avkortas , men också för vulkanisering, och slutligen göra det en bra kombination av

 

QQ截图20170905142122.png


Och då det finns en kontinuerlig vulkanisering metod, som i användningen av hela försegla i processen, mer har förbättrats, och det i hela processen av vulkanisering, men också kan delas in i flera olika bota metoder, såsom salt bad, varm luft Etc. Menrelativt sett, detta vid användning av tid, måste uppfylla yrkeskunskaper, bara vänner har detta sätt, för att få bättre resultat, såsom mikrovågsugn, det måste vara att uppnå yrkesskicklighet.

Eftersom det är i användning, strip i ofta inte bara för gummit mån har en mycket god effekt, men också att anpassa sig till användningen av l,EPDM tätningoch andra hög temperatur härdning, etc. måste också uppnås professionella och tekniska, måste vara uppnådda snart hastighet och utjämning test, om du inte kan uppnå detta, ofta blir det dålig prestanda av tätningen eller utanför utseendet är inte tillräckligt och så vidare, och om sin egen under dåliga operationen, det kommer inte att fenomenet miljöföroreningarnas.

Shanghai Heya dekoration material Co, Ltd är ett företag som integrerade i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och gummilister, dörren botten svep, 3M silikongummi tätning strip, TPE sågspåret gummilister och täta strip.we har internationella avancerad teknik och utrustning, ger en komplett lösning för familjen och industribyggnad tätning i dörrar och fönster.

Mer uppmärksamhet till produktinformation:www.weatherstrippingchina.com