Hem > Nyheter > Innehåll

Utvecklingen av gummibaserad väderstripande marknad

Jun 15, 2017

Trenden av Rubber Foam Weather Stripping Market

Inhemskt stort varumärke o F Rubber Foam Weather Stripping har utvecklats mycket bra och funnit sin egen riktning. Skumväder Stripping är typ av tätning som uppträder i det inre lufthålet genom att bearbeta vissa båtar. Det kan delas in i tre olika EPDM väderremsor , Silicon Rubber Strip och PU skumdörrförsegling.

Det använder mikrovågshärdning för att forma en gång, vilket är bra utseende, ingen lappfel, hög flexibilitet och motstånd för att komprimera formändring, gott åldrandeålighet, bra flammande, låg rök och toxicitet. Det har också kvalitet på stabil funktion och hög precision.

Specifikationen:

1.     Anpassa TPE eller kombinera NBR och klorsulfonatpolyeten .

2.     Bra motstånd mot ozon och kemisk och anti ultraviolett. Temperaturen kan vara från -60 ° C till 135 ° C ..

3.     Hög motsträckning mellan -10 ℃ -150 ℃, ingen rivning och ingen brott efter miljontals drag.

4.     Bra flexibilitet och motstånd för att komprimera formförändringar i dålig miljö.

5.     Miljöförstärkt gummi-ingen toxicitet / miljö och ingen skada.

 

Shanghai Heya Decoration Material Co., LTD har fokuserat på högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter i över 5 år i Kina. Shanghai Heya Decoration Material Co, LTD ligger i Kina internationella tunnelbanestation-Shanghai. Under de senaste 5 åren har Heya Decoration Material dedikerat till att utveckla och leverera högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter .

Idag har Shanghai Heya Decoration Material Co., LTD varit en av de främsta tillverkarna av kvalitetsfönster och dörrförseglingsprodukter.

E har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familje- och industrikonstruktion i dörrar och fönster.

Med uppdraget att miljöskydd, energibesparing och kvalitet först ger vi högkvalitativa produkter och bra kundservice. Vi strävar efter att bygga ett nytt inflytelserikt varumärke i dörr- och fönsterförseglingsprodukter.

Vi ser fram emot att uppnå "Win-Win" -situation med våra kunder och skapa en ljus framtid. Välkommen att beställa hos vår fabrik.

 

Också. Du kan veta mer om våra produkter genom att besöka vår hemsida:

Http://www.weatherstrippingchina.com/ .