Hem > Nyheter > Innehåll

Pratar om utvecklingen av silikonförseglingsremsor

Feb 03, 2017

Från det 18th århundradet började silikonförsegling att uppfinna silikongummi till dagens silikonindustri för att blomstra, silikonindustrin har upplevt från början, från enkel till komplex process. Silikonproducenter är nu svampade, inte bara utländska företag i många år utvecklingen av den gamla, de inhemska nya företagen är överallt. Silikon klassificering är också i enlighet med de olika sätten har olika kategorier, användningsområdet används också från början endast i luftfart militära områden, används nu allmänt i elektriska och elektroniska, textil, bilindustri, maskiner, läder, papper, Metall, färg, medicinsk Elektriska apparater, elektronik, leksaker, hårdvara, medicinsk utrustning, sportartiklar, ljud, belysning, maskiner, bilindustri och andra industrier. Silikonprodukter är mer och mer nära och våra liv, kopplade till arbete.

Silikonindustrin i Kina är relativt snabb utveckling, från och med 2014 kommer användningen av kiselgel att bryta igenom till hundratals ton. Silikonprodukter i tillämpningen av mobiltelefonapparater, eftersom mobiltelefonen ständigt uppdateras, är motsvarande mobiltelefonskal uppdaterad snart, så efterfrågan på silikagel är relativt stor. I Europa och USA används silikon i stor utsträckning i köksredskap på grund av dess giftfria, ofarliga miljövänliga egenskaper. Kvaliteten på de producerade produkterna varierar kraftigt, mestadels låga produkter, brist på innovation och design, främst genom imitation för att producera produkter. Många tillverkare av produktionsmiljön är ojämna, och det finns många eller familjeformiga produktioner. Resultatet i de inhemska silikonprodukterna i de internationella avancerade produkterna är konkurrenskraften inte stark. Silikonproduktutveckling blir mogen, framtida utveckling blir mer segmentering, high-end. Inhemska företag i bristen på avancerade produkter är just det vi behöver göra för platsen, särskilt i medicinsk silikonprodukter, det grundläggande monopolet för utländska företag.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.