Hem > Nyheter > Innehåll

Taklucka tätningar gummi vård

Sep 19, 2016

1. Europaparlamentet noterar vattentäthet i Louvren. Taklucka seal är gummi tätning strip seal, bör betala uppmärksamhet på processen med att använda damm tätningen, i vintern efter snön eller tvätta bilen, takfönster glas och förseglad plastlåda kan frysas, om du använder brute force att öppna takfönstret, lätt leda till takluckan motor och gummiförseglingen är bruten. Rätt sak att göra är, snön eller tvätta bilen, taklucka öppen, torr bakkanten av kvarvarande fukt. I dust bowl och fantastiska använda säsonger, ofta en svamp för att rengöra tätningslister.

2. elektrisk taklucka, gropiga vägar bästa inte att helt öppet, annars de kommer att vara i taklucka och glida mellan deformationen orsakas av överdriven vibration-relaterade delarna eller även skada till motorn.

3. i processen för tvätta bilen, oftast på biltvätten, behändigt kontrollera taklucka gummi tätning och Groove har ingen smuts såsom damm, blad eller kvistar. Undvik att använda vatten Högtrycksstrålar direkt på tätningen. Detta är inte bara lätt att göra det förseglade under högtrycket vatten jet press deformation och gör bilen i vattnet, och kommer också kraftigt skada tätningen.

4. fordon i förberedelse för långtidsparkering eller behovet att använda ett specialfett grundligt rengöring och underhåll fönster spår, undvikas för alltför lång sak försegla åldrande fenomen orsakas av den kemiska reaktionen i luften, innanför spåret in taklucka låsa det fenomen som orsakas av damm.

Kommentar: så titta, du kan förlänga livslängden av Louvren, också undvika takrelingar på öppen torr, smuts och buller försvinna, alltför. Beijing Hyundai tillverkaren rekommenderar två till tre månader underhållstid, särskilt i blåsiga och sandiga områden i norr. Och hela processen är 30-60 minuter och enkel, utan slöseri med tid, spendera ett öre att göra fantastiska saker.