Hem > Nyheter > Innehåll

Silikonväderremsa

Feb 27, 2017

Silikon Weatherstrip Seal kan hjälpa dig att hålla utkasten ur ditt hem med den starka, flexibla silikon som är gjord för att hålla länge. Weatherstrip-tätningen kan användas för alla gapstorlekar och levereras med tillräckligt material för att skydda en standarddörr. Med denna isolerande tätning kan du hålla din hemma varm och minska energikostnaderna.

Sprickor och luckor runt fönster och dörrar kan orsaka drag och luftläckor som leder till höga värme- och kylkostnader. Silikone Weatherstrip Seals används för att täta luckor runt fönster och dörrar som kan låta konditionerad luft fly och utomhusluft. De kan också hjälpa till att hålla bort oönskat damm, insekter och pollen under de varmare månaderna och kan användas för alla gapstorlekar. Använd tillsammans med andra Brand Weatherization-produkter för att göra ditt hem mer bekvämt och energieffektivt hela året.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.