Hem > Nyheter > Innehåll

Silikonförsegling Introduktionen

Feb 06, 2017

Silikon tätning är tillverkad av råmaterial gjorda av silikon, ytan är jämn, speciellt bra flexibilitet, åldrande motstånd, hög temperatur och andra bra prestanda för våra kunder att acceptera, det är vattentät prestanda är förstklassig, anti-ozon, anti-aging , Lösningsmedelsresistens är mycket bra.

Silikongummitätningen har utmärkt motståndskraft mot hög temperatur (200-280 ° C) och lågtemperaturförmåga och har goda fysiologiska stabilitetsegenskaper med utmärkt bakre deformation liten (200, 48 timmar högst 50%), (20-25KV / Mm), ozonbeständighet, UV-resistans, allmänt använd i medicinsk omdirigering, elektronik, tändare, punktpistolrör, tråd och kabel ... bearbetad till tätningsremsa, flänsring i torkningsutrustning I en bra prestanda, speciellt i torken På dörrseffekten är mycket bra, är det vanliga gummitätningslivet mer än tre gånger.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip. Vi har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.