Hem > Nyheter > Innehåll

Silikongummiförsegling har bra väderlek och påverkas inte av ozon.

Apr 09, 2018

Silikongummitätningen har bra väderlek och påverkas inte av ozon


Silikagelförseglingen påverkas inte av ozon. Åldringsmotståndet är utmärkt. Silikongummitätningsremsor som tillverkats av Qing-tejpgummi har länge använts i alla typer av produkter. 18 års erfarenhet av tillverkning av silikongummitätningar har ackumulerat mer än 2000 sorters silikongummitätningssorter av olika specifikationer. Fabriksproduktionsverkstaden är 1100 kvadrat och har 32 skicklig personal. Bland dem är tre ledande ingenjörer engagerade i utveckling av silikon gummitätningsteknik och mer än femton års erfarenhet av silikongummitätningsindustrin. Det finns rik produktstruktur design, mögel design och kisel gummi produktion erfarenhet. Företaget har utvecklat många produkter som möter kundernas behov. I stoftreningsverkstaden är alla kavitetsförseglingar, tunnväggs flaskhåltätning, roterande dörrförsegling och 100-graders silikonförslutningsremsa med låg temperatur nollställda av kunderna. Det finns ingen fast storlek och storlek på silikongummitätning. Vårt företag kan utföra exakt design och produktion enligt de prover eller ritningar som våra kunder tillhandahåller. Produkterna har slät yta, fint hörn och inget hår och andra dåliga föroreningar, välkomna de nya och gamla kunderna att ringa och kan provas kostnadsfritt.


1. Silikagel-tätningsremsa har bra prestanda, högtemperaturmotstånd och väderbeständighet, anti-aging och anti impact, vattentät och kan passa alla typer av släta ytmaterial.


2. Bakre tejp är självhäftande, tätningen är bättre och det högtemperaturbeständiga limet används länge utan att falla av. Miljöskydd, säkerhet, god isolering, högtemperaturmotstånd, liten kompression deformation, stark motståndskraft, ingen toxicitet.


3. Skummande silikongummitätningsremsa är jämnt skummad och densiteten kan vara 0,25-0,85 g / cm3 och landshårdhet 8-30A. Det är miljövänligt, giftfritt, luktfritt, fjädrande, flexibelt och har inga bubblor och inga porer. Den har hög hållfasthet, lång livslängd, produktisolering, miljöskydd, högt och lågt temperaturmotstånd, kompressionsmotstånd, syre- och alkalistyrka, anti-aging och UV-resistans.


4. Ytan är jämn och skumdensiteten är likformig.


5. Den goda ytan är inte klibbig. Bra luftgenomsläpplighet.


6. Användning av 100% högkvalitativa kiseldioxidgelråvaror, och efter noggrann testning, i enlighet med miljöstandarder.


7.högt temperaturmotstånd: -70 grader -300 grader


8. Värmebeständighet: Silikongummi har mer värmebeständighet än vanligt gummi. Den kan användas nästan för alltid vid 150 grader utan förändring av prestanda; Den kan användas i 10000 timmar vid 200 grader; Det kan också användas under en tidsperiod på 350 grader.


9. Väderbarhet: Vanligt gummi försämras snabbt under ozon som genereras av koronaurladdning, medan silikongummi inte påverkas av ozon. Och under lång tid under ultravioletta och andra klimatförhållanden varierar dess fysikaliska egenskaper lite.


10. Anti-aging, korrosionsbeständighet, silikagel själv har stark inerti.

Eftersom silikonförseglingens huvudsakliga material är silikongummi så är förseglingsegenskaperna hos silikongummitätningen bättre än andra material och det kan användas i stor utsträckning i en arbetsmiljö med hög temperatur och bra väderlek vilket effektivt kan motstå invasionen av vissa naturliga faktorer. Såsom regn och snö, även om silikongummitätningen har använts under lång tid, kommer det ingen åldrande skada. Samtidigt har silikongummitätningen en bra anti-seismisk och vattentät funktion, så oavsett hur smidig ytan av materialet behöver limas, kan silikongummitätningen vara nära materialet.