Hem > Nyheter > Innehåll

Tätningsremsa spelar en viktig roll i dörrar och fönster

Jul 27, 2017

Tätningsremsa spelar en viktig roll på dörrar och fönster

Som nyckelmaterial i energibesparande säkerhetsdörr och -fönster spelar tätningsremsa en viktig roll i vattentäthet, lufttäthet och energibesparing i dörrar och fönster. Tätningsremsor förändras i olika åldrande miljöer, och spelar en mycket viktig dörr och fönster. Vid praktiska tillämpningar kommer kvalitetsproblemen för tätningsremsor att bygga dörrar och fönster i huvudprestandan att användas snart, eftersom nyckelmaterialen i elsäkerhetsdörrar och fönster, dörrar och fönster i tätningsremsan spelar en viktig roll i vattentäthet och gastäthet och energibesparing.

Tätningsremsor förändras i olika åldrande miljöer, för dörrar och fönster tätning prestanda har en mycket viktig inverkan. Vid praktisk tillämpning kommer kvalitetsproblemen för tätningsremsor av byggnadsdörrar och fönster i huvudprestandan att vara sköra och hårda efter kort användning och förlora deras elasticitet och tätningsfunktion. Eller genom solstråle sitter det och fästfenomenet på formen och glaset, Gör dörrarna och rutorna smutsiga och ser fula ut. Det påverkar tätningsfunktionen och dörrar eller fönster utseende. Eller slits är sammandragningsförlust på kort tid. Att förlora allt är på grund av den dåliga kvaliteten på gummi, åldringsmotståndet är dåligt, den långsiktiga solexponeringen och limet efter åldrande härdning, förlust av elasticitet, lätt att falla av. Det orsakar inte bara dålig tätning, utan också förlorar löst glas vilket leder till säkerhetsrisker.

Felet i tätningsremsan kommer att påverka fönstrets prestanda negativt, inklusive minskning av lufttäthet, vattentäthet och värmeisolering av fönstret. Tätningsremsan måste bibehålla flexibilitet i hela livscykeln, och det måste bli en helhet med fönstret. Nu betalar folk mer och mer uppmärksamhet åt miljöskydd, EPDM-tätningsremsa, tätningsmaterial av silikonförsegling upptar en större marknad.