Hem > Nyheter > Innehåll

Gummiblandning Hög temperaturresistans

Mar 11, 2017

Gummitätningar kan nu sägas att det är oumbärligt att försegla produkterna från alla samhällsskikt, speciellt i dörrar och fönster, stödjande mattor, mattor är gjorda av gummi, gummi och det finns många typer av naturligt, brand-EPDM gummi Och högtemperaturbeständiga silikon- och tätningsprodukter.

Gummitätningen kännetecknas av dess korrosionsbeständighet, och gummit har utmärkt korrosionsbeständighet. Vi vet alla att i verkligheten, tid, luft, vattenlång oxidation, korrosionsfenomen av förfall, ledde också till att ett stort antal livslängd förkortades, men har en stark tätningsprestanda för korrosionsbeständighet.

Korrosionsfenomen Först och främst är det inre materialet i samband med oxidation av ansiktet, inte för utsidan ett mycket gott motstånd, eller förekomsten av luft inuti, även om existerandet existerar och är en bra länk, så att den yttre Luft Från föroreningarna till materialet inuti, och i slutändan kommer det bara att finnas anti-korrosion, har ytan ofta i frånvaro av ventilation i någon mörk test, kan utsidan vara en mycket bra erosion.

Men gummiförseglingen av artikeln, silikonremsan vid användandet av processen, oavsett vilken miljö i suspensionen, ännu längre tid utan rörelse, och låt den ha använts igen, kan den fortfarande behålla den ursprungliga prestandan, Som förutom användningen av Is utanför gummitaterialet, och då används också vid framställning av antioxidantsyntes-teknik, på grund av detta, så kommer den till slut att använda den, det finns starka anti-aging egenskaper. Gummi, produktion design är från korrosionsbeständighet, så dess fördelar, av konsumentens förtroende.