Hem > Nyheter > Innehåll

Gummi och transport

Sep 12, 2017


Gummi och Transport

Gummi och transport , gummiindustrin är utvecklad med utvecklingen av bilindustrin. På 60-talet har bilindustrin och oljeindustrin snabb utveckling, Göras produktionsnivån av gummiindustrin kraftigt förbättrad. På 70-talet, för att anpassa sig till fordonets hastighet, säkerhet och energibesparing, eliminera föroreningar, förhindra förorening och andra aspekter av behoven, främjas en ny typ av däck som framträder kontinuerligt.

C  Coextrusion TPE Or EPDM Or Silicone Rubber Kerf Slot Wood Door Weather Stripping.png

Konsumtionen av råmateriallim har en stor andel i transporter. Till exempel: en befrielsemiltning 4 ton lastbil, behöver mer än 200 kilo gummiprodukter , en hård sitsvagn för aggregatets totalvikt på mer än 300 kg, ett 10000 ton fartyg skulle behöva nästan 10 ton gummiprodukter, en jetflygplan behöver nästan 600 kg gummi. I havet, land- och lufttransporter, vilken man inte kan skilja från gummiprodukter? Däcket är som ett transportmedel en viktig komponent. Under de senaste åren har utöver produktion av vanliga däck, men också kraftigt utvecklat radiella däck, slanglösa däck, tunnelbana och vissa även gummidäck. Gummifjäderreduktionsprodukter för järnvägsfordon och bilar. Stora butiker, stationer och tunnelbanor använder också bemannade transportbälten. Dessutom finns det också gummibåtar, luftkuddsfordon och så vidare.

Företagsinformation:

          Shanghai HeYa dekoration Material Co, Ltd   är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummi tätningsremsa, TPE kerf väderstrippning och caulk strip .Vi har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familje- och industrikonstruktion i dörrar och fönster.

För fler produkter, var vänlig uppmärksamma: http://www.weatherstrippingchina.com/