Hem > Nyheter > Innehåll

PU Skumdörr Tätning Högtrycksresistens, Anti-aging

Jun 19, 2017

PU Skumdörrsling Med den kraftfulla utvecklingen av byggbranschen är dörrar och fönster som används vid konstruktionen av projektet, förutom den övergripande goda dekorativa effekten, men måste också ha utmärkt isolering, buller, damm, tätningsprestanda och så vidare. Som en av tillbehören till dörrar och fönster, är dörrförsegling att göra det till en viktig garanti för ovanstående utmärkta prestanda. Tidigare har användningen av processen, på grund av användningen av byggnadsdörrar och fönster förseglade med felaktiga, många kvalitetsproblem, huvudsakligen i:

Tätningstejp används länge, PU Skumdörrstärkning härdad och spröd, förlust av elasticitet och tätningsfunktion; Förseglingstejp installerad, en kort tidsperiod att krympa, vilket resulterar i omarbetande; Genom solens exponering eller värme, förseglingstejpen klibbig, fäst vid fönstret kropp och glas, och ibland kommer det att finnas "oljeprofen", föroreningar av dörrar och fönster, som påverkar dörr och fönster i tätningsfunktionen och ljuset; På grund av strukturella orsaker som orsakas av förseglingstejpen "falsk" installation eller ingen tätningsfunktion; Val av utmärkt prestanda av tätningsmaterialet och rimlig designstruktur är nyckeln till att lösa ovanstående problem.

Hebei Cui Rubber har baserat på år av yrkeserfarenhet inom dörr- och fönsterförseglingsprodukter och förståelse för marknaden och kundbehov, utvecklat en högpresterad belagd skumtätning, introduktionen av avancerad produktionsutrustning som utvecklats från den oberoende produkten är I mjuk Tätningsmaterial belagt med ett lager av vattentät, slitstark, anti-aging kompositfilm, förlänger tätningsmaterialets livslängd. Den kan användas direkt för att försegla luckan vid dörren och fönstret, lämplig för alla typer av högklassiga möbler, dörr- och windowsystemtätning, ljud, stötdämpning, PU-skumdörrförsegling, bättre tätningsförmåga. Dess långvariga produktionseffektivitet på 30%, självhäftande och snabb plug-in design, bara i hörnet av skäret som kan installeras snabbt och enkelt, överlägsen flexibilitet för att få fönstret att minimera felet i de kalla förhållandena Bibehålla utmärkt flexibilitet, brus och brusreducering torr drift, ingen limbeläggning.

PU-skumdörrförsegling I olika miljöer för att upprätthålla stabil prestanda och lång livslängd Anti-aging, slitstyrka, ytan rynker inte, ingen stretch, ingen klibbig färg ytan, från hög temperatur, damm, ingen mögel, anti-ultraviolett Och ozonosion. Produkter strikt tillämpa de internationella standarderna, i enlighet med de brittiska BS7412 och BS5750 standarder för en rad avancerade dörrar och windows system, rika färgalternativ: vit, brun, svart, grå, beige, rödbrun, enligt kunden att kartlägga, Prov Design och produktion, omfattande teknisk support och kompletta tekniska tjänster.

Isoleringskort, strängsprutad kartong, EPS, XPS, polyuretanskort, fenolskiva, stenullskiva, glasullskiva, gummiplatta, vad är användningen av vad vet du?

Isoleringskort (inklusive strängsprutad platta, polyuretanskort, fenolskiva, glasullskiva, rockullskiva etc.)

Isoleringskortet som är lätt att förstå är till byggnadens isoleringskort. Inklusive ekstruderade paneler, polyuretanpaneler av isoleringsmaterial, såsom brädan.

Polystyren (förkortad PS)

PS syntetiseras från styrenmonomeren genom friradikaladditionspolymerisation. Det är en färglös och genomskinlig termoplast med en glasövergångstemperatur över 100 ° C och används därför ofta till engångsbehållare för temperaturer som kräver vatten, samt engångsskumlådor och byggnadsisoleringsmaterial.

EPS (även känd som skumplatta, polystyrenskumbräda, bensenbräda, polystyrenbräda)

EPS-kartongen är tillverkad av flyktig vätska med polystyrenkulor av skumblåsmedel, uppvärmd av håret i formen innan uppvärmning av bildandet av vita föremål, PU-skumdörrförsegling, som har en fin struktur med slutna celler. Den typ av vitt skum som används vid förpackning när man köper en dator är EPS.

Extrudering polystyrenbräda fullständigt namn är extruderad polystyrenskumbräda, kallad extruderad platta, även känd som XPS-kartong, strängsprutad polystyrenbräda. Den är tillverkad av polystyrenharts som råmaterial och andra råmaterial och aggregat, genom upphettning och blandning samtidigt i katalysatorn, och därefter strängsprutning och tillverkning av styvt skumbräda. (XPS), XPS har en perfekt honeycomb-struktur med slutna celler, PU-skumdörrförsegling med denna struktur gör att XPS-brädan har mycket låg vattenabsorption (nästan inget vatten), låg värmeledningsförmåga, högtrycksresistens, anti-aging (normal användning nästan Ingen åldrande sönderdelning fenomen), är det varma isoleringsskiktet av specialmaterial.

Små kunskaper: Polystyrenskum är uppdelat i expansion av EPS och kontinuerlig extrusion XPS två, jämfört med EPS-arket, XPS-kort är den tredje generationen av styvt skumisoleringsmaterial, från processen som det övervinner EPS-kartongkomplexet I produktionsprocessen PU Skumdörrförsegling med EPS-kort kan inte ersätta överlägsen prestanda.

Polyuretan är en typ av polymer som innehåller uretan-typ, upprepande konstruktionsenhet i makromolekylär kedja, som kallas polyamino-syraester. PU är en produkt av polyisocyanat och polyeter eller polyesterpolyol i en viss andel. Polyuretanskortet består helt av PU- eller PU- och färgstålplåt som bildas av polyuretan-sandwichpaneler, huvudsakligen för industriell byggnadsisoleringssystem.

Fenoliska flingor gjorda av fenolskummaterial, fenolskum är en polymer organisk styv aluminiumfolie skumprodukter, är gjord av värmehärdande fenolhartskum. Fenolisk isoleringskort används ofta i industriländer.