Hem > Nyheter > Innehåll

PU Skumdörrförsegling har utmärkt isolering, buller, damm

Sep 30, 2017

Med den starka utvecklingen av byggbranschen nu, dörrar och fönster som används vid konstruktionen av projektet, förutom den övergripande goda dekorativa effekten, men måste också ha utmärkt isolering, buller, damm, tätningsprestanda och så vidare. Som en av tillbehören till dörrar och fönster, är PU Skumdörrförsegling dörrförsegling att göra det till en viktig garanti för ovanstående utmärkta prestanda. Tidigare har användningen av processen, på grund av användningen av dörrar och fönster på byggdörrarna, ett stort antal kvalitetsproblem, främst i:

PU Skumdörrförsegling används under lång tid, härdning och sprödhet, förlust av elasticitet och tätningsfunktion; Tätningstejp installerad efter en kort tidsperiod att krympa, vilket resulterar i omarbetande; genom solens exponering eller värme, tätningsbandet klibbigt, fäst vid fönstret Kropp och glas, och ibland kommer det att finnas "oljeprofen", föroreningar av dörrar och fönster, som påverkar dörr och fönster i tätningsfunktionen och ljuset, PU Skumdörrförsegling på grund av strukturella orsaker som orsakas av förseglingstejpen "falsk" installation eller ingen tätningsfunktion; Val av utmärkt prestanda av tätningsmaterialet och rimlig designstruktur är nyckeln till att lösa ovanstående problem.

Hebei Cui Rubber har baserat på års erfarenhet av dörr- och fönsterförseglingsprodukter och förståelse för marknaden och kundbehov, utvecklat en högpresterad belagd skumtätning, införandet av avancerad produktionsutrustning som utvecklats från den oberoende produkten är i mjuk tätningsmaterial belagt med ett lager av vattentät, slitstark, anti-aging kompositfilm, förlänger tätningsmaterialets livslängd. Den kan användas direkt för att täta gapet mellan dörrar och fönster, lämplig för alla typer av högkvalitativa möbler, PU-skumdörr, tätningsdörrar och fönsterhissystem, buller, stötdämpning, PU-skumdörrförsegling, bättre tätningsförmåga. Den långvariga produktionseffektiviteten på 30%, självhäftande och snabb plug-in design, bara vid det snabba hörnet som kan installeras snabbt och enkelt, överlägsen flexibilitet för att minimera fönsterfelet, fortfarande i kalla förhållanden. Behåll utmärkt flexibilitet. , brus- och brusreducering torr drift, ingen limbeläggning.

I en rad olika miljöer är stabil prestanda och lång livslängd. Anti-aging, slitstyrka, ytan rynker inte, sträcker sig inte, håller inte på lackytan, från hög temperatur, damm, ingen mögel, anti-ultraviolett och ozonosion . Produkter strikt tillämpa de internationella standarderna, PU Skumdörrförsegling i linje med de brittiska BS7412- och BS5750-standarderna för en rad avancerade dörrar och fönster, rika färgalternativ: vit, brun, svart, grå, beige, rödbrun, enligt kund att kartlägga, prov Design och produktion, omfattande teknisk support och kompletta tekniska tjänster.