Hem > Nyheter > Innehåll

PU-skumdörrförsegling Bra temperaturresistens och åldringsbeständighet

Oct 31, 2017

PU Skumdörrförsegling måste ha en vattentät, förseglad och energibesparande viktig roll, det har ljudisolering, damm, frostskydd, värme och andra funktioner, men också en stark draghållfasthet, bra flexibilitet, men behöver också bättre temperatur och åldringsbeständighet. Den nuvarande tätningsmarknaden har i allmänhet modifierad PVC, vulkaniserad EPDM-gummitätning och termoplastisk EPDM (EPDM / PP) tejp.

Med vintern som gradvis kommer, vill vi alla leva i en varm och mysig miljö, vilket borde vara hur man ökar sitt hemlands liv? Den lilla tätningen kan till och med för vårt hemliv - lägga till en touch av värme.

När man talar om uppvärmning tenderar folk att tänka på en mängd olika värmeanordningar som radiatorer för att öka rummets temperatur, men rummet kan vara lite värme kan lätt leda till kryphål. Om du inte använder energisparande effekt av dörrar och fönster, är tätningen inte bra, vilket gör rummet värmeförlust. Om inte tidigt läcker, PU Skumdörrförsegling så kommer rummet kraftigt att minska effekten av värme.

Vi kan sätta fönstret stängt efter gardinerna, om du kan höra vinden eller vinden i vinden darrar, då finns det luftläckage. Vid den här tiden måste vi tänka på tätning av dörrar och fönster. Dörrar och fönster är vanligtvis nödvändiga för att installera tätningen, för att öka tätheten i rummet, bidrar PU Skumdörrförsegling till en viss roll i isolering. Om luftbarriären på grund av kvaliteten på dörrar och fönster som orsakas av läckage, kan vi ersätta den nya tätningen av sig själv för att lösa. Så vilken typ av tätning för att uppnå effekten av lufttät? I Hebei Cui forskning och utveckling av I-ECO-belagd tätning kommer inte att visas detta problem. Jämfört med den vanliga dörr- och fönsterförseglingen kan I-ECO-isoleringstätningen förbättra insidan av 25% värmeisoleringsprestanda. Inuti PU-skumsvampen, för att säkerställa tätningens motståndskraft, och slutligen uppnå syftet med energibesparing. Absolut låt dig få oväntade resultat!

Tätning i PU-skumdörrstätningen, lufttät och energibesparande viktig roll, beroende på tätningens roll och användningen av krav, måste PU Skumdörrförsegling ha tillräcklig draghållfasthet, bra flexibilitet, bra temperaturmotstånd och åldringsbeständighet, korsning -sektion Strukturella dimensioner ska matchas till dörrar och fönsterprofiler. Tätningen är indelad i två typer: glasförsegling (remsa) och topplack. Glasförseglingen används för tätning mellan glas och fläkt och ram. Överdelen används främst för tätning mellan ram och fläkt.