Hem > Nyheter > Innehåll

PU Skumdörrförsegling Utmärkt prestanda av den viktiga garantin

Jul 11, 2017

Med den starka utvecklingen av byggbranschen nu, dörrar och fönster som används vid konstruktionen av projektet, förutom den övergripande goda dekorativa effekten, men måste också ha utmärkt isolering, buller, damm, tätningsprestanda och så vidare. Som en av tillbehören till dörrar och fönster, är dörrförsegling att göra det till en viktig garanti för ovanstående utmärkta prestanda. Tidigare har användningen av processen, på grund av användningen av byggnadsdörrar och fönster förseglade med felaktiga, många kvalitetsproblem, huvudsakligen i:

Tätningstejp används under lång tid, härdning och sprödhet, förlust av elasticitet och tätningsfunktion; Tätningstejp installerad efter en kort tidsperiod att krympa, vilket resulterar i omarbetande; genom sol exponering eller värme, förseglingstejpen klibbig, fäst vid fönstret kropp och glas, och ibland kommer det att finnas "oljeprofen", föroreningar av dörrar och fönster, som påverkar dörrar och fönster i tätningsfunktionen och ljuset; på grund av strukturella orsaker som orsakas av förseglingstejpen "falsk" installation eller ingen tätningsfunktion; Val av utmärkt prestanda av tätningsmaterialet och rimlig designstruktur är nyckeln till att lösa ovanstående problem.

PU Skumdörrstänger används främst i ståldörrar och fönster, dörrar och fönster av aluminium, trädörrar och fönster och andra dörrar och fönster av arkitektonisk dekoration. Ståldörrarna och fönstren på marknaden är vanligtvis gjorda av PVC, modifierad PVC, EPDM, elastomertätning (inklusive TPV, TPE, TPR, SEBS), silikon och andra material.

PU Skumdörr Tätningar enligt användningen av olika kan delas in i dörrar och fönsterdörrar, toppar, glasförsegling (remsa) tre kategorier. Dörrtätningen används huvudsakligen för tätning mellan dörren och dörrramen, och toppen används huvudsakligen för tätning mellan dörrkarm och dörrblad. Glastätningen används huvudsakligen för försegling mellan glaset och dörren och ramen.

PU Skumdörrförseglingsinstallationsmetod

1, glasmatta och stoppband:

(Fönsterram, sash) bör vara i svetsavståndet efter remsan i rätt riktning med riktning med en speciell rulle till bandet lite svårt att trycka in i profilspalten medan plasthuvudet ner till den inbäddade profilluckan. Eftersom gummit är elastiskt kan det förekomma återträngning efter att ha rullat, det rätta sättet är: i remsan installerad till ändarna av gränssnittet, de två ändarna av remsan till den mellersta retraktionspunkten och lämna 2-3 cm av sammandragningsmarginalen , och skära sedan in i slitsen.

2, glaspärla:

Tejpen kommer att vara det rätta sättet att manuellt bära spetsen av bandet i profilspalten och tryck sedan på remsan på den exponerade ytan, gummit i glaset och profilerna i spalten. Båda ändarna av bandet i mitten drar tillbaka lite, lämnar 1-2 cm längd efter klippet, tryck in i spåret.

Monteringsföreskrifter för fönsterförsegling

1 innan du installerar glaset för att försiktigt avlägsna skräpet i slitsen, såsom murbruk, tegel, trä etc. ska glaset placeras noggrant i arrangemanget för att säkerställa att båda sidor av luckan jämnt och i rätt tid är fixerade för att förhindra kollisionsskiftet Slot center.

2, kan gummitätningen inte dra för hårt, skärlängden än längden på monteringslängden 2O-3Omm. Installationen bör inläggas på plats, ytan rak och glas, glasögon nära kontakt, så att glaset runt kraften jämnt. På hörnet av gummistickan bör det vara öppet, och på det öppna stället limas fast fast.

3, med tätningsmedel för att fylla det fasta glaset, bör du först använda gummi eller gummiblock för att klämma på glaset, lämnar plastinsprutningsgapet, insprutningsdjupet ska inte vara mindre än 5 mm, innan härdning bör hålla glaset från vibrering .

4 är toppen av installationsplatsen vanligen i fönstret (dörr), fläkten runt lådan eller tätningsbroen (filvindblocket) för att stärka tätningen mellan lådan och fläkten.

5, toppen av specifikationerna är effekten av skjutdörrar och fönster och vattentäta prestanda av de viktiga faktorerna, men också påverka dörrarna och windows av de viktiga faktorerna. Toppspecifikationerna är för stora eller för höga uppbyggda, inte bara svåra att installera, men också för att öka motståndet för dörrar och fönster att röra sig, speciellt när början av det ursprungliga motståndet och stängningen av slutpositionen när större motstånd.

6, specifikationerna är för små, eller höjden på den vertikala linjen räcker inte, lätt att ta av spåret så att tätningsytan för dörrar och fönster kraftigt minskar. Toppen utsätts för silikering och kvaliteten på topparna på toppar är platt, golvet och det vertikala håret är släta och fritt från böjning. Det finns ingen grop på basplattan och 0,2 mm.