Hem > Nyheter > Innehåll

PU skum dörren tätning uppnå effektivt inomhustemperatur och luftfuktighet Comfort effekt

Jun 30, 2017

Bygga fönster och dörrar i vårt land kan har en lång historia, spåras tillbaka till tre tusen år sedan, den veckan, byggnaden fönster och dörrar som en del av den antika kinesiska arkitektoniska civilisationen, kallas skattkammare av kinesisk kultur i en ljus pärla .

De tidigaste mänskliga bosättningar känd i vårt land är naturliga grottor. – Gamla grottan och vilda, otaliga singular djupa grotta för människan att ge mest primitiva hemmet, grottan munnen gräs täcker handlar om tidigaste dörren.

Efter att föreningen Slav, Kina dök upp i den första storskaliga trä rammade jorden byggnaden och innergård, som visades i specifika definitionen av dörrar och fönster. Den viktigaste formen av dörren för dörren, i Shangdynastin brons partiet Yu Yu kan se dörren poster. Det används för gården, grindar, tempel eller palats, hus av dörren, är i allmänhet två. I Handynastin dörr records betonade att kejsaren Wang Zun, PU skum dörren tätning nio magnifika räcker för att visa dess prestige. Sociala utveckling till i dag, vilken typ av dörrar och fönster har varierats. Xiaobian till dörrar och fönster profiler av typ, att leda alla att förstå dagens samhälle en mängd populära dörrar och fönster typer.

Trä dörrar och fönster

Den första typen är trä profil dörrar och fönster.

Trä material att göra dörrar och fönster bör vara en av de äldsta produkttyperna. Antika inga glas, gjord av dörrar och fönster är ihåliga produkter. Då dörrar och fönster kan endast spela rollen av ljus genom vind och regn, och inte som nu, kan PU skum dörren tätning med glasdörrarna och windows, men också en termisk isolering ljudisolering stöldskydd effekt, verkligen effektiva inomhustemperatur och luftfuktighet komfort den

2. verklig Ståldörrar och fönster

Den andra typen av dörrar och fönster är tillverkad av stål stomme för dörrar och fönster av materialet. Denna typ av dörrar och fönster under det senaste århundradet före 1980-talet de flesta program, och nu vi ser den gamla byggnaden finns stål dörrar och fönster i fallet. Denna typ av dörrar och fönster generellt bara installera ett enda stycke av glas, från energi synpunkt är mycket unfavorable PU skum Dörrlist så nu båda bygga energi bevarande omvandlingen av dess huvudsakliga syfte.

Aluminiumlegering dörrar och fönster

Tredje är aluminiumdörrar och fönster. I landets bygga energi föreskrifter effektivitet före genomförandet av populära eller vanlig aluminiumdörrar och windows, PU skum dörren tätning av dörrar och fönster av allmänna ram fläkt material för hålighet i aluminiumlegering struktur, termisk isolering prestanda är dåliga, fler applikationer på 1990-talet. Efter att främja nationella energi-byggnadsvård, produkten gradvis ersätts av en bruten struktur av aluminiumlegering dörrar och fönster.

4. plast dörrar och fönster

Den fjärde typen av dörrar och fönster är baserad på plast profiler av dörrar och fönster, vilken typ av dörrar och fönster är antalet populära dörrar och fönster i nuvarande isoleringsegenskaper, den bästa prestandan av lufttät produkter. Eftersom plasten själv, värme överföring prestanda och dess kan uppnå flera ugnsutrymmen struktur, värme överföring prestanda är mycket bättre än aluminiumlegering, naturligtvis, produkten är relativt överkomligt pris av produkten, i korthet, är billigt produkter. Dock PU skum dörren tätning dessa produkter i 90-tal över kampanjen, produktkvalitet avböja, marknaden var ruttet och nu människor i allmänhet tror att plast dörrar och fönster är låggradig produkter. I själva verket i den europeiska regionen, på grund av energin som byggnaden effektivitetskrav är mycket strikta, plast dörrar och windows är de vanligaste produkterna för dörrar och fönster. Styrkan i plastmaterial som själv är naturligtvis inte bra metall, så i plast hålrummet inuti det extra stål fodret att förbättra styrka.