Hem > Nyheter > Innehåll

Försiktighetsåtgärder för underhåll av förseglingen

Jan 18, 2017

Gummitätning I våra liv är mycket vanligt, med tiden kommer vi att upptäcka att gummitätningen i själva verket är svår att spara, särskilt på sommaren. Under en lång tid i en hög temperatur miljö,

Gummitätning är den mest benägna att smälta deformationsproblemet. Därför, när förseglingen eller underhållet av tätningen måste vara uppmärksam på följande punkter: För att undvika sol under lång tid är direkt solljus för starkt eftersom åldringen av gummit är dödligt, är gummi generellt svart, så det kommer att leda till Temperaturökning, så att dess fysiska egenskaper förändras, är det mest direkta resultatet mjukt.

För det andra, för att undvika högtemperaturmiljö, kommer nämnda direkt solljus att leda till deformation vid hög temperatur. Det är också en liten skada för hög temperatur kommer att leda till smält smältning.

För det tredje, gummitätningen till bevarandet av torr miljö, vilket är att förhindra framväxten av en viktig faktor i åldrandet.

Sammanfattningsvis är gummitätningen för bevarande av miljön mörk, sval och torr miljö

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.