Hem > Nyheter > Innehåll

Plastståldörrar och Windows-tätnings- och tätningsdörrar och fönster för vilken tillämpningsområde

Nov 12, 2016

Plastdörrar och fönsterförsegling i dörrar och fönster spelade en vattentät, lufttät och den viktiga rollen som energibesparing. Enligt tätningens roll och användningen av krav måste plastdörrar och fönsterförsegling ha tillräcklig draghållfasthet, god elasticitet, bra temperaturmotstånd och åldringsbeständighet, tvärsnittsstruktur som matchar storleken på ståldörrar och fönsterprofiler. Försegling av plastdörrar och fönster i användningen av glasförsegling är uppdelad i (remsa) och de två översta kategorierna, glasförsegling för glaset och fläkten och tätningen mellan lådan, toppen används huvudsakligen för tätning mellan lådan och fläkt.

Användningsområdet för olika dörrar och fönsterförsegling Även om dörrarna och rutorna är snäva konstruktion, produktion och installation av hög precision, fortfarande installerad i dörrar och fönster på dörrar och fönster förseglade. Tillverkad av ett stort antal sälprodukter, som är tillämpliga vid olika tillfällen. Vissa använder mjukt gummiark, och vissa med skumtejp, och vissa med kemisk fiber och hårdplastkomposit som är gjorda av sin flexibilitet och hållbarhet är bra. Tätningsmetod är att använda någon typ av tätning, och några med borstborsten blockera sedan. En del av den fasta metoden är självhäftande, kan bindas till lådan och fläkten. Vissa är inbäddade i spåret på dörrar och fönster, medan andra använder nagelspik fast metod. I slutändan säljs dörren och fönstret och specifikationer med egna fönster och dörrar för att anpassa sig till situationen för att få bra resultat.

Olika dörrar och fönster tätning Användningsområdet är annorlunda, och en del borstliknande eller plåtliknande tätning är spikad i lederna i dörrar och fönster, kan endast användas för trädörrar och fönster. För dörrens botten att borsta eller gummitätning För gott; Och tätningspasta och metallbindningsförmåga, i 24 till 28 timmar självförstärkning, kan tjockleken av scenens verkliga behov justeras för metalldörrar och fönster. Några självhäftande egenskaper av bra skumtätning, med pressning Tryckförslutningsmetod för fönster av olika material, tjockleken ska vara bredden på klyftan mellan dörrar och fönster för att matcha; Som inbäddad i spetsen av borsten eller plasttätningen med dörren och fönstret måste matchas.

Läs mer om fönsterförseglingsprodukter: http://www.weatherstrippingchina.com/products