Hem > Nyheter > Innehåll

Livet kan inte ignoreras i förseglingen

Jan 17, 2017

Silikon förseglingsremsor som nämns, kan många människor känna sig mycket långt borta, vet inte vad som är livets livs silikonförsegling. Gummitätningen har emellertid faktiskt många tillämpningar i vårt dagliga liv och våra livs behov på tätningen av den växande efterfrågan. Därefter kommer denna artikel främst att introducera silikonförseglingen i livets roll.

Silikontätning används ofta i dörrar och fönster i aluminiumlegeringar. Aluminium dörrar och fönster, vanligtvis installerad gummitätning. Försegla installationen, du kan väl behålla en stängd miljö i huset. På så sätt påverkar vind och regn ute inte inomhuslivet. På sommaren siktar silikon och myggans roll. På vintern finns en viss grad av isoleringseffekt.

Aluminiumdörrar och fönster ovanför är inte bara lämpliga för installation av silikonförsegling, i trädörrarna bör samma vara försedd med silikonförsegling. Silikontätning efter installationen, förutom trädörrarna har en bra tätning, samtidigt kan du också dekorera trädörren, så att strukturen är stabilare, en viss grad av buffertens yttre kraft.

Gummitätning kan inte ignoreras den viktiga rollen i bilen. Automotive Seals Installera fönster och takfönster, bilförseglingar och bilstängningar förbättrar kraftigt det externa bruset som inte kommer att störa normal körning. Silikon tätning, kan effektivt se till att omvärlden i regnet på regnet, håll inte bilen torr miljö.

Ovanstående är toppen av isbergsförseglingen som används i livet, silikonförsegling kan sägas i alla aspekter av livet, har goda förutsättningar för utveckling, våra liv blir alltmer oskiljaktiga från gummitätningen.

Föregående: Vilka faktorer påverkar kvaliteten på silikonskumtätningen

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning , dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.