Hem > Nyheter > Innehåll

Känn ditt Väderstopp

Jan 14, 2017

Tätningsluckor runt dörrarna   Och fönster kan få ditt hem att känna varmare och spara 10-15 procent på dina energirekler. Men med så många olika typer av weatherstripping fodral hyllor i hårdvaruaffären, kan välja rätt för ett visst jobb känna sig som ett gissningsspel. För att hjälpa till har vi delat upp de vanligaste alternativen med material och profil så att du bara vet vad du ska installera för att jaga bort chillen.

Rörformigt gummi, vinyl eller silikon är en effektiv luftbarriär; Versioner gjorda av en smal svamp gummi eller vinyl röret fästs på en trä eller metall monteringsremsa. Silikontyper införs vanligen i fräsa spår.

Var det går
Vid basen av dörrar och fönster; Topp eller botten av ett fönsterfönster; Botten på en dörr ; Mellan en dörr och dess jamb.

Så här installerar du det
Skala och hålla fast eller skruva fast med skruvar genom spårhål; Silikonförseglingar pressas in i en kanal du skapar med en router.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster .: http://www.weatherstrippingchina.com/door-bottom-seal /