Hem > Nyheter > Innehåll

Kök och toalett Vattentät byggprocess, process och frågor som behöver uppmärksamhet

Nov 03, 2018

Kök och toalett Vattentät byggprocess, process och frågor som behöver uppmärksamhet

1. Före toaletters dekoration och konstruktion bör utformningen av vatten- och elväg bestämas först och möjligheten, genomförbarheten och användbarheten av konstruktionsplanen måste övervägas i detalj. Placeringen av vatten och elvärmerör utförs före utjämning.

2. I toaletten vattentät konstruktion bör grundnivån behandlas först. Ta bort original reparationsmaterial, flytjord, cementrengöring, gör marken med cementmortel första platta, gör vattentät behandling igen nästa, kravytan är jämn, torr. Detta kan undvika vattentät beläggning på grund av tunn och ojämn och läckage.

3. Den vattentäta beläggningen ska målas jämnt, och det ska inte finnas läckage, trumlyftning och peeling. Tjockleken på den vattentäta beläggningen ska inte vara mindre än 1,2 mm, annars kommer den vattentäta effekten att påverkas.

4. Var uppmärksam på den vattentäta döda vinkeln under konstruktionen, foggen mellan vägggolv och fog mellan uppströms och nedströms vattenledningar och marken, vilket är den mest troliga platsen för problem.

5. När det vattentäta skiktet på toaletten är uppbyggt, sätt ihop alla avlopp i toaletten, lägg en 25 cm hög bar vid dörren och häll sedan 20 cm högt vatten i toaletten.

6. Efter 24 timmar, kontrollera väggarna och slipa runt för läckage. Om läckage uppstår, reparera det i tid.

7. Efter att vattenmaskeringstestet är slutfört, tar det vanligtvis 5-7 dagar (5-7 dagar för vattentät beläggning för att bilda vattentät film) och ett annat lager av cementmortelskyddsskikt är gjord på det vattentäta beläggningsskiktet. Å ena sidan kan det skydda det vattentäta beläggningsskiktet och å andra sidan är det lämpligt att klistra in plattorna.

8. När det skyddande skiktet av cementmortel är torrt genom kan du lägga väggplattor, sprayfärg eller tapeter på den för normal dekoration.

Generellt sett, enligt ovanstående procedurer för att göra toaletten vattentät dekoration projektet, vattentät effekt är mycket bra!