Hem > Nyheter > Innehåll

Vattentätning

Mar 17, 2017

Klarningar runt de fyra sidorna av ett branddörrblad är viktiga - det är det enda sättet dörren kan fungera effektivt. Men dessa klargöranden skapar en svag punkt, vilken brand kommer lätt att utnyttja, om de lämnas otäta dessa luckor tillåter dödlig rök och heta gaser att strömma genom obehindrat.

Vårt sortiment av dämpande tätningar skyddar dessa undanröjningar. I händelse av brand expanderar kärnkärnan 5-8 gånger sin ursprungliga storlek som tätar klyftan och ger en effektiv barriär mot brand och varm rök.

De flesta av de tätningssegment som visas i detta avsnitt är multifunktionella eftersom de innehåller integrerade röktätningar - erbjuder omfattande skydd mot brand, omgivande och förhöjd temperaturrökning.


Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.