Hem > Nyheter > Innehåll

Om du kan stänga ett väderstryp i din dörr

Jun 05, 2017

Om du kan stänga en väderstrippning i din dörr och sedan dra ut det lätt eller om dörren rattlar från ljud eller vind, betyder det att det bara inte sitter snuggly. Den enklaste startplatsen för den här lösningen är att lägga till väderstrippning. Vanligtvis har dörrar gjorda under de senaste 25 åren haft väderförband byggt på dem. Men att vara en dörr är grovt arbete. Med tiden avlägsnas väderstrippningen från dörren. I vissa fall används samma slags väderstrypningstyper fortfarande av dörrtillverkaren och kan enkelt bytas ut. Vanligtvis med mycket äldre hem är det inte fallet. Du kommer antingen att ersätta slitstarkt väderstrippning någon annan använt, eller du kommer att sätta på helt nytt.

Mät först klyftan mellan dörrytan och dörrstången på flera ställen. Lägg till ca 1/16 av en tum till denna mätning och det här ger dig en grov tjocklek av det självhäftande skummet eller filt du behöver använda. Typiskt applicerar jag skumdämpningen till dörrstången. Eftersom dörrstommen inte går någonstans finns det mindre chans att något stöter mot det och sliter av skummet. Dörren å andra sidan är avsedd att röra sig och kommer att stöta på alla slags saker i sina resor. Som nämnts vill du att dörren ska stängas ordentligt. Var noga med att köpa mer skum än vad du behöver, så att du kan lägga till och justera skummet tills du har en bra tätning.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.