Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder Weather Strip

Nov 07, 2016

Börja med låssidan för att fastställa rätt kompression och, när du installerar gångjärnssidan av tätningen, använd lite mindre kompression av skumtätningen . Om du komprimerar gångjärnssidan för mycket, kommer den att få fast och klämma i första gången du öppnar och återställer dörren. När du installerar topptätningen, kommer komprimeringen att matcha den hos låssidan såväl som gångjärnssidan, vilket innebär att den kommer att ha en liten avsmalning mot den.

Dörren själv kan avlägsnas och placeras på såghästar så att du kan ta bort bottenförseglingen . På nyare dörrar är det vanligt att ha en vinyltätning längst ner på dörren som hålls in av två spår i dörren tillsammans med en häftklammer i varje ände. Ta bort denna tätning och byt ut med samma stil, tillgänglig hemma och bygga försörjningsaffärer.

Om du har ett problem med väderstrippning på en äldre stildörr, maila mig och meddela mig det, och jag kommer att adressera det i en annan kolumn. Med den nya väderstrippningen på plats, kommer det att vara längre om vi på något sätt kan träna våra hundar för att ringa dörrklockan.

Mer: Skumtätning

      Väderremsa

      Bottenförsegling