Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder dörrar och Windows Seal Väderstoppning?

Jul 19, 2017

Nu är många dörrar och fönster luftläckage från utsidan, så vi behöver installera väderstrippning på dörrar och fönster. Och hur ska man använda dörr och fönsterförsegling? Hur ska vi använda dörrarna och windows tätningen rätt för att den ska spela en mycket bra roll?

Hur man använder tätningsväderstrimningen för dörrar och fönster - funktion

Kanske kan många människor inte förstå varför installera sådana tätningsväder som strippar på dörrar och fönster. Vad är rollen för denna produkt. Det kan faktiskt spela en relativt bra effekt av ljudisolering, det är möjligt att skilja ljudet från omvärlden. Seal weather stripping kan också isolera det yttre luftflödet. Om det inte finns någon Weather stripping kan vi känna en vind som blåser inuti fönstret.

Hur man använder dörr- och fönstertätningsväderstrippning - välj material

Det finns många olika typer av material för dörr- och fönstertätning. Så vi måste välja ett lämpligt material. Det är bättre att välja någon typ av tätningsväder som är lämplig för dörrar och fönster, och har samma färg som dörrar och fönster. Det kommer att se vackrare ut och inte mycket ljust. Vid valet av detta material kan du också välja några miljövänliga, har ingen hård lukt.

Hur man använder dörr- och fönstertätnings väderstrippning - klippa rätt storlek

När vi har valt denna tätning, måste vi klippa den i rätt storlek. Vi kan först mäta dörrarna och fönstren där de måste förseglas och skära dem enligt vad vi faktiskt mättat. När du skär, kan du reservera en del av tätningen, så att installationen fungerar bättre, men du måste också justera när du stöter på något fall.

Hur man använder tätningsväder för dörrar och fönster - Installation

När dörr och fönstertätning är installerad kan den monteras från dörrens och fönstret till en rullande plats. På det här stället kan vi först sätta ett hörn av tätningen till rullens ände och sedan sakta in det så att det går rakt i denna riktning. Skjut hela vägen till den andra änden av dörren och fönstret så att det kan installeras smidigt.

Hur man använder tätningsväderstrimningen för dörrar och fönster - saker som behöver uppmärksamhet

Vid installation av sådana tätningar när behovet av att vara uppmärksam på att gå framåt i en riktning, så att installationen blir bättre. När vi letar efter installationsplatsen ser vi att det finns ett spår längst ner på dörren och fönstret. Den här platsen är den plats där väderstrippningen är installerad. Var noga med att du är tålmodig när du installerar den här tätningen så att du kan installera den helt.

Vi behöver fortfarande veta hur man använder dörr- och fönstertätningen så att vi kan täta fönstren själva hemma för att förbättra vår levnadsmiljö. Kort sagt, sådana dörrar och windows väderstrippning är fortfarande mycket nödvändigt att köpa.