Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man underhåller den dörr längst ner borsten

Aug 23, 2017

Hur du underhåller baren borste

Brush är en slags utrustning som vanligen används i industrin, behöver vi veta hur man utför underhåll, att säkerställa att dess livslängd när vi använder den. En borste tillverkare berättade för alla i den vanliga tidpunkten, ska sätta det i en torr miljö med ventilerade inte lägga den i en fuktig miljö, eller det kommer att orsaka stor påverkan på borsten, påverkar det effekten användning. Och efter användning, vi behöver rengöra det noga. Det är viktigt att notera att behärska metoden för rengöring.

Det är också mycket viktigt att använda det rätta sättet att tvätta. Du behöver inte ta det när rengöring och vrider, försiktigt trycka vatten kommer ut, så här långt, så att inte skada struktur. Sedan torka det svalt, inte i solen. När de utför underhåll på borsten, bör vi behärska relevant kompetens, för att säkerställa service prestanda och livslängd, låta det spela en roll i processen med.

Borste används ofta inom industrin, i rengöring tid för det, vi bör uppmärksamma vissa problem. Borste tillverkaren berättade för alla att rensa, vi kan inte vända en borste att rengöra, det kommer att skada prestanda. Vi måste följa hår rengöring. Efter rengöras, vi bör använda Kleenex eller bomull, och också genom att trycka på fingrarna försiktigt, låt vattnet kan vara helt urladdat. Vänligen Vrid inte borsten. Det kommer att orsaka skador på borsten, och också borsten strukturen kommer att leda till lös, blir det hår borttagning problem.

Borsten bör hängas efter rengöras. Låt borsten vid torkning. Det kan torkas naturligt. Vänligen Använd inte varsel hår tork blåser! Och även torka inte det i solen, det kommer att skada till borste material. När rengöringsborste, bör vi uppmärksamma dessa problem. att säkerställa att inte förstöra den livslängd och användning av prestanda och ensureing att det kan användas igen.