Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man installerar väderstripping

Feb 24, 2017

Stigande energikostnader kan göra ett kallt, dragande hus en elände som växer allt dyrare. Tätning av ditt hem med tätt passande Väderstrippning kan få dig att känna dig varm hela vintern. Du kommer också att njuta av de lägre försäkringsräkningarna.

Om du hade ett 6-tums hål mitt i din ytterdörr, skulle du säkert göra något för att plugga upp det. Ändå finns det tusentals hem där en 1/8-tums spricka finns hela vägen runt dörren, och det här gapet handlar bara om den motsvarande luftförlusten på det 6-tums-kvadratiska hålet. Att låta dessa sprickor finnas är som att kasta dollar ut genom dörren eller fönstret. Lyckligtvis kan Weather stripping minska dina värme / kyla räkningar med så mycket som 30 procent samtidigt som man reducerar utkast som kan ge obehag.


Shanghai Heya Decoration Material Co., LTD har fokuserat på högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter i över 5 år i Kina. Vi startade som en liten operation, men har nu blivit en av de ledande leverantörerna i tätningssystemet i Kina. Hanghai Heya Decoration Material Co., LTD har varit en av de främsta tillverkarna av kvalitetsfönster och dörrförseglingsprodukter, såsom: Väder Avdrivning , dörrbottenförsegling , 3M silikongummi väderstrippning , TPE eller PVC kerf väderstrippning och caulkremsa .

Mer information om Väderstrippning : http://www.weatherstrippingchina.com/products