Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man installerar EPDM Weather Stripping och självhäftande Btush Pile

Jul 28, 2017

Tätningsremsan av dörr och fönster är indelad i två typer: EPDM väderförslutningsremsa och självhäftande. Tätningsremsor används vanligtvis i dörrar och fönster. dörrar och fönster har tätningsbandspår, huvudrollen är genom lagring och inre fläkt med tätningsremsor, och låt glaset suddas noggrannare för att säkerställa lufttäthet av dörrar och fönster. Monteringspositionen på tätningsremsorna ska vara jämn, inte lockig, får inte vara mindre än 1MM dragkedja, tätningsmedel, modellen ska passa till aggregatet så att den pressas in, för liten för att tätningsremmarna lätt ska falla av, glas- och fläktkroppen är inte nära, det kommer att finnas ett mellanrum. Tätningsremsa ska vara giftfri. Luktfritt och miljöskydd, Sådana speciella tätningsremsor.

Överst på installationen av delar i allmänhet i dörren och fönsterfläkten, ramfläkt runt eller förseglat vindblock, ökningen mellan rammen och fläkttätningen. Om toppstorleken är för stor eller det vertikala håret är för högt, är det svårt att inte bara montera utan också att öka motståndet på dörrar och fönster, speciellt när dörrets ursprungliga motstånd och stängningsbeständighet är större. Specifikationen är för liten, höjden på den vertikala toppen är inte tillräckligt, det är lätt att vara ur spåret så att tätningens lufttäthet i dörrfönstret minskas kraftigt. Tätningsremsan måste vara kiseliserande, kvaliteten på utseendet på toppytan är platt platta och vertikal hår slät. Ingen böjning, ingen poäng görande. Ingen bubbla . Piloerection och fast vidhäftning, jämn täthet, inte lätt att förlora hår.

Dörrar och fönster har utmärkt tätning och vattentäthet, och det ljudisolering? Naturligtvis för ljudisolering - - - isoleringsglas. Två eller två över glaset, av aluminiumlegering (inuti fylld med torkmedel) plus böjningsintervall runt glasets kant är märkta med butylgummi. Polysulfidgummit gör det stationärt, torrt gas och har en vakuumförmåga. Isoleringsglaset är isolerat, förseglat, frostskyddat, dammtätt och ljudisolerat. En mängd överlägsen prestanda. Därför är många användare överens. Fint isolerande glas ska vara rent inuti. Inget damm. Ingen fukt.

Bra dörrar och fönster kan inte utan tillverkning och installation, och produktionsnivån är avgörande för dörrar och fönster med hög standard. Produktionsutrustningen och processen avgör huruvida det övergripande resultatet av dörrar och fönster är bra. Enligt kraven ska dåliga diagonala ståldörrar och fönster kontrolleras vid 2 - 3 mm eller mindre. Det finns strikta bearbetningsparametrar och kontrollområde, vilket kräver att produktionsutrustning och process måste göra för att säkerställa kvaliteten på utmärkt personal. Därför är gatuverkstad och vanliga tillverkare av plastdörrar och fönster helt enkelt olika. Tre punkters produktion, sju punkter installation, om du inte uppmärksammar installationsstandarder kan du orsaka deformation av dörrar och fönster. Termisk koefficient för plaststål är nästan 6 gånger så stort som stål. Därför måste fönstret och väggen lämna expansionsleden, förhindra expansion eller sammandragning eller huset litet sänkning, vilket gör att dörren och fönstret blir deformerade. Samtidigt, för att säkerställa vattentät. Värmeisolering. Ljudisoleringsegenskapen måste fyllas med elastiskt material för expansionsfog och förseglas med tätningsmedel. Materialpriset är högre, kvaliteten varierar kraftigt, för att förhindra skummad och luddig installation