Hem > Nyheter > Innehåll

Så här installerar du ett utkast till uteslutning

Feb 20, 2017

När du verkligen känner ett utkast som kommer nedanifrån eller runt fönster och dörrar i ditt hem kan det här tyckas vara quitingiscomforting . Förutom att du borde sätta upp värmen vilket innebär att du betalar mer pengar på dina gasräkningar för att hålla dina rum varmt . Ett särskilt sätt att stoppa det här är att sätta upp utdragsutjämnare s eller borstremsor .

Det är ett mycket enkelt DIY jobb som inte kräver mycket tid att utföra tillsammans med den guide vi gör förslag på exakt hur man gör det - det kan hjälpa till att spara energi och dina pengar!

Steg 1

För att minska utkasten från din undersida av dina respektive dörrar passar du med en borrstångsdragare. Stäng dörren och mät sedan dörrens bredd. Det kan hända att du kommer behöva klippa borstremsan för att passa .

För att uppnå detta applicera ett litet tryck till toppen, varefter du kan glida ut borstdelen. Mäta nu längden du behöver och klippa med en hacksåg. Lägg nu borstdelen längs övre delen för att skära. Skär borststycket med tänger på din plastdel.

Nu glida de två delarna tillbaka ihop igen . När dörren är stängd, placera borstremsan upp mot dörren och skruva in i läge . Tänk på att penslarna verkligen måste överhänga dörrens botten så att penslarna möter golvytan.

Steg 2

För att isolera mot utkast runt dörrramen kan du köpa "Insulation Foam Stripes". Denna produkt kommer i rullar med självhäftande stöd.

Observera att du kan få några typer enligt de luckor du kan ha med ramen, till exempel en "E" eller "P" isoleringsremsa. Dessa benämns generellt som sådana med tanke på att skummet bildas som en E-form eller P-form.

För att passa dessa, rengör noggrant dörrramens yta och var säker på att den är helt torr. Skala av skyddsunderlaget och applicera sedan runt dörrkarmsramen. Runt kanterna skär 45 graders vinklar med en uppsättning saxar för en riktigt snygg finish och kostym .

Steg 3

Om du har utkast som kommer från fönstren använder du "Insulation Foam Strips" som tidigare angivits .

Steg 4

Ett område som varje vardagligt folk bara ignorerar skulle vara brevlådan och ändå kan detta vara syftet med många utkast. Du kan köpa en brevlådaförsegling. Montera en är lätt, enkelt rada upp den med brevlådaöppningen och skruva på plats över brevlådan.


Shanghai Heya Decoration Material Co., LTD har fokuserat på högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter i över 5 år i Kina. Vi startade som en liten operation, men har nu blivit en av de ledande leverantörerna i tätningssystemet i Kina. Hanghai Heya Decoration Material Co., LTD har varit en av de främsta tillverkarna av kvalitetsfönster och dörrförseglingsprodukter, såsom: Väder Avdrivning , dörrbottenförsegling , 3M silikongummi väderstrippning , TPE eller PVC kerf väderstrippning och caulkremsa .

Mer information om penselremsor : http://www.weatherstrippingchina.com/products