Hem > Nyheter > Innehåll

Hur blockerar du den täta gemensamma Windows på vintern

Aug 04, 2017

Hur man spärrar de täta fönstren på vintern

 

Det finns sprickor i fönstret, oavsett om det är nytt eller gammalt. Sommaren är inte särskilt uppenbar, när vintern var i vinden. Jag kan inte stå nära fönstret varje dag. Klimatanläggningen är för full. Detta fönster påverkar den totala inomhustemperaturen, så hur kan vi blockera sprickorna i fönstret? Här är ett litet sätt att ta en titt på det.

1.Det lilla glasfönstret som öppnas i fönstret

Om den svala luften är uppenbar i det området borde det vara att gummidynorna mellan det stora glasfönstret och det lilla glasfönstret inte är ordentligt placerade. Det är ett svart gummi täckt med fyra sidor av ett litet fönster. Några av gummit twisted, kan läcka, du måste placera gummit nytt snyggt och sedan stänga fönstret på det, det kommer att bli bra. Om det inte fungerar länge beräknas det svarta gummit förnyas. Du kan också köpa en tjock duk för att försegla öppningen så att du kan minska mycket kall vind.

2. De fyra sidorna av fönsterkementet

Det är den fyra sidan av fönstret. Luftläckan blir stark, eftersom den kommer in genom cementet. Lösningen är att torka av vattnet med en trasa och sedan köpa en plastfilm för att täcka den. Med filmen glasskyddet, och använd sedan tejpen eller taciturnly förseglad. Klisterduken är strängare , Plastplåt kan användas både på utsidan och insidan av fönstret.

3. Tätningsremsa

Om luftläckan hanteras väl på kanten, köpa några förseglingar och klistra på den. Det är lätt att täta och det ser rent och sanitärt ut. Det viktigaste är att effekten är ok. Denna metod kommer fortfarande vara cool, och det blir mycket bättre än tidigare.

4. Använd lim för att försegla gapet

Köp lite glaslim, köp en lim och stoppa där det finns läckage. Detta är tätt. Om det finns vatten på fönstret eller vattnet är nära fönstret, bör du torka det först och sedan limma det för att göra det bättre.

5. De tjocka gardinerna

Det sista försvarskiktet, den främre tätningen är klar, om det fortfarande är kallt. Det är klart för de tjocka gardinerna, eller när gardinduken till. Detta kommer att hålla ut mycket kallt. Det kommer inte vara för kallt nära fönsterbrädan.