Hem > Nyheter > Innehåll

Skum tätningar påverkas av dessa villkor

Nov 08, 2018

Med utvecklingen av skum tätning strip-teknik och tillverkning material, mer tätningsprodukter strip har fötts och skum försegla remsan svamp skum försegla remsan är en av dem. Jämfört med gummi sälar av våra tillverkare, är dess fördelar uppenbara.

Först och främst i den tätande effekten har den försegla remsan fördelarna med bra mjukhet och elasticitet, så att Detaljer kan bearbetas på försegla. Det finns också en tätning av svamp-skum som är lätt i konsistensen och kemiskt stabil, så den är lämplig för tätning av någonstans.

Skummet försegla remsan är inte fast för svamp skummet försegla remsan, eftersom dess utveckling är fortfarande omogen, så den behöver förbättras både i teknik och på marknaden. Den viktigaste faktorn som påverkar dess nuvarande pris är dess produktionsmaterial.

Eftersom råmaterial av olika svamp skum tätningar är olika, är kvaliteten på de sälar som produceras också olika. Och eftersom tekniken utvecklas, mer och mer svamp skum tätningar kommer att födas.

Utöver detta är produktivitet också en viktig faktor som påverkar dess pris. Eftersom den aktuella tekniken i produktionen av svamp skum remsor tätningsprodukter inte har nått graden av konkurrens med gummi tätning band produkter, är detta också ett viktigt skäl som påverkar dess pris och marknaden. hår

En bubbla seal är ett sigill som utnyttjar egenskaperna hos vissa material att producera porer inuti den. Den är uppdelad i EPDM skum tätning band, silikon skum försegla remsan och PU-skum försegla remsan.

Skummet försegla remsan bildas av vulkanisering mikrovågsteknik i taget, och ytan är slät och vacker utan spår. Utmärkt elasticitet och motståndskraft mot krympning och utmärkt åldringsbeständighet. Utmärkt flamskyddsmedel funktion, låg rök och låg toxicitet. stabil produkt funktion och hög skala noggrannhet.