Hem > Nyheter > Innehåll

Skumtätningsremsa

Mar 06, 2017

Skumtätningsremsa är extruderad för att vara flexibla remsor för hus- / fordonsdörrfönsterförsegling, ofta tillverkad av EPDM-gummi, självhäftande gummitätning.

EPDM-gummiegenskaper är lämpliga för väderförseglingsprojekt på grund av sin utomordentliga väderbeständiga egenskaper, det kan också vara skräddarsydda dämpningsdelar på maskiner för att minimera chock / brus / vibration / kompressionsuppställning etc.

EPDM gummitryckningsfunktioner

  • Väder motstånd

  • Slitstark, bullerkontroll, hållbar
  • Anti slag / vibration / kollision, åldrande motstånd, flexibel

För väderförsegling är den vanligaste stilen skumgummiremsa, tillverkad av EPDM, färg svart, med självhäftande stöd för enkel installation.

För hemdörrning är den mest populära väderstripen självhäftande gummistrimmel, den är en liten storlek, populär sektion P / E / D-former, durometerhårdhet 20 ~ 30 Shore A, som huvudsakligen används för att fylla / kuga i jambs, utkast på Dörrpaneler / profiler.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.