Hem > Nyheter > Innehåll

Brandbekämpningsförsegling har viss förskjutningsförmåga

Aug 09, 2017

Brandskyddssegel Silikonforseglingsmedel är ett slags vulkaniserat silikongummi i rumstemperatur, som är tillverkat av terminal hydroxylpolydimetylsiloxan som huvudråvara, har utmärkt anti-aging och mekaniska egenskaper och har bra för de flesta byggnadsmaterial. Bevisförsegling i den nationella ekonomin, speciellt vid konstruktionen av gardinväggen har ett stort antal tillämpningar. Med utvecklingen av höghusgardin vägg är funktionen av tätningsmedlet inte bara begränsad till utmärkt bindningsförmåga och åldringsbeständighet. Flera större bränder uppstod, så att höghusbrandsäkerhet har blivit ett hett ämne för fokus och forskning inom olika områden.

Vanligt silikon tätningsmedel som huvudråvara 107 basgummi i 200-300 grader Celsius kan brinna, från en viss synvinkel är brännbara föremål och senare har de stora tillverkarna infört flamskyddsmedel för att lösa det vanliga silikonförtätningsmedlet Brännande Problemet, flamskyddsmedel som används för att hämma förbränningen av byggområdet. Produkter för att uppfylla GB / T 24267-2009 byggnadsflamskyddsmedel. Kvalificerat flamskyddsmedel kan utföras från brandsläckande brandvätska, som inte längre tillämpas vid flammetätning för att sluta brinna. Ändå kommer flamhämmande tätningsmedel i den fortsatta eldbränningen i slutändan att vara densamma som den vanliga tätningsmassan, förlust av blockerande effekt. I det nuvarande brandfältet stämmer alltmer tonvikt på brandförhållandena för att behålla integriteten hos byggnadskomponenterna i miljön klart inte uppfyller kraven. Så det flamskyddsmedel kan inte användas som brandtätningsmedel.

Brandtätningsmedel är i ultrahög temperatur för att hålla tätningsmedlets ursprungliga form för konceptet att designa en högtemperatur keramikfunktion hos brandtätningsmedlet. Det har inte bara en flamhämmande tätningsmedel självsläckande flamskyddsmedel, men även i hög temperatur som inte är fallet med eldaskning, inträffar inget pulver, keramik. Fortsätt att behålla tätningsmedlets tätningseffekt, Brandskyddssegmentet håller effektivt fast byggnadskomponenternas integritet. Förhindra cigaretter Det måste uppfylla de nationella obligatoriska normerna GB 23864 brandblockerande material vid 1000 grader Celsius minst 3 timmar för att hålla bränsletemperaturen under 180 grader Celsius, medan baksidan av eldytan är intakt, ingen sprickbildning, inte kanaliserar brand.

Den viktigaste funktionen hos brandtätningsmedlet som används i byggnadsfältet är att betona förmågan att bibehålla byggnadskomponenternas integritet vid brand. Jintai Chemicals DJ-A3-AT178 brandtätningsmedel har funktionen av vanligt tätningsmedel under normala förhållanden. Det har funktion att försegla och täta bygghålet och har viss förskjutningsförmåga. När elden uppstår, brandbekämpningstätning brandtätningsmedlet Ökad temperatur på omgivande kolloid gradvis härdad och keramiserad, spelar en roll i stängningen av klyftan, för att förhindra att flammen och röken kommer från klyftan vid den ytterligare spridningen.

DJ-A3-AT178 brandtätningsmedlet är i god överensstämmelse med det vanliga tätningsmedlet vid rumstemperatur. Efter högtemperaturkalinering kommer det vanliga tätningsmedlet att ashes, och DJ-A3-AT178 kommer att passera med temperaturen. Vilket tillagt att malmpulveret kommer att uppstå keramiskt, inte ashalt, inte pulver. Den keramiska strukturen som bildas efter kolloidkalcinering påverkas också av betingelserna såsom bubblatäthet, brandprovförseglingskalceringstemperaturkurva, yttre tryck och andra betingelser.