Hem > Nyheter > Innehåll

Brandbekämpningstätningsförbindningsegenskaper och åldringsbeständighet

May 26, 2017

Brandvätsketätning Silikontätningsmedel är ett slags vulkaniserat silikongummi med rumstemperatur, som är tillverkat av terminal hydroxylpolydimetylsiloxan som huvudråvara, har utmärkt anti-aging och mekaniska egenskaper och har bra för de flesta byggmaterial. Den nationella ekonomin, särskilt vid konstruktionen av gardinvägg, har ett brett utbud av applikationer. Med utvecklingen av höghusgardin vägg är funktionen av tätningsmedlet inte bara begränsad till utmärkt bindningsförmåga och åldringsbeständighet. Flera stora bränder uppkom, så att höghusbrandsäkerhet har blivit ett hett ämne för fokus och forskning inom olika områden.

Brandvätsketätning Vanligt silikontätningsmedel som huvudråvara 107 basgummi i 200-300 grader Celsius kan brinna, från en viss synvinkel är brännbara föremål och senare har de stora tillverkarna infört flamskyddsmedel för att lösa det vanliga silikontätningsmedlet Brinnande problem, flamskyddsmedel som används vid behovet av att hämma förbränningen av byggområdet. Produkter som uppfyller GB / T 24267-2009 byggnadsflamskyddsmedel. Kvalificerat flamskyddsmedel kan utföras från brandsläckningen, som inte längre tillämpas på flammetätningsmedel för att sluta brinna. Ändå kommer flamhämmande tätningsmedel i den fortsatta eldbränningen i slutändan att vara densamma som den vanliga tätningsmassan, förlust av blockerande effekt. I det nuvarande brandfältet stämmer alltmer tonvikt på brandförhållandena för att upprätthålla byggnadskomponentens integritet i miljön klart inte uppfyller kraven. Så det flamskyddsmedel kan inte användas som brandvätska.

Inte bara har en flamhämmande tätningsmedel självsläckande flamskyddsmedel, men även i hög temperatur som inte är fallet med eldaskning, inträffar inget pulver, keramik. Fortsätt att behålla tätningsmedlets tätningseffekt, effektivt upprätthålla byggnadskomponenternas integritet. Förhindra cigaretter Det måste uppfylla de nationella obligatoriska normerna GB 23864 brandblockerande material vid 1000 grader Celsius minst 3 timmar för att hålla bränsletemperaturen under 180 grader Celsius, medan baksidan av eldytan är intakt, ingen sprickbildning, inte kanaliserar brand.

Den viktigaste funktionen hos brandskyddssegeln som används i byggnadsfältet är att betona möjligheten att bibehålla byggnadskomponenternas integritet vid brand. Jintai Chemicals DJ-A3-AT178 brandskyddssegling har funktionen av vanligt tätningsmedel under normala förhållanden. Det har funktionen att försegla och täta bygghålet och har viss förskjutningsförmåga. När elden uppstår, släcker brandprofilen Ökad temperatur i det omgivande kolloidet, som gradvis härdas och keramiseras, en roll i stängningen av klyftan, för att förhindra att flammen och röken kommer från klyftan vid den ytterligare spridningen.

Vid kalibreringen vid hög temperatur kommer det vanliga tätningsmedlet att vara aska, och DJ-A3-AT178 med temperaturhöjningen genom tillsats av malmpulver kommer att vara keramisk roll, inte ashalt, inte pulver. Den keramiska strukturen som bildas efter kolloidkalcinering påverkas också av betingelserna såsom bubbeldensitet, kalceringstemperaturkurva, yttre tryck och andra betingelser.