Hem > Nyheter > Innehåll

Brandbekämpningsförbindningsegenskaper och åldringsbeständighet

Sep 30, 2017

Fire Proof Seal är ett slags vulkaniserat silikongummi med rumstemperatur, som är tillverkat av terminal hydroxylpolydimetylsiloxan som huvudråvara, har utmärkt åldringsbeständighet och mekaniska egenskaper och har gott motstånd mot de flesta byggmaterial. ekonomi, speciellt vid konstruktionen av gardinväggen har ett brett utbud av applikationer. Med utvecklingen av höghusgardin vägg är funktionen av tätningsmedlet inte bara begränsad till utmärkt bindningsförmåga och åldringsbeständighet.

Vanlig brandbekämpningstätning som huvudråvara 107 basgummi i 200-300 grader Celsius kan brännas, från en viss synvinkel är brännbara föremål och senare har de stora tillverkarna infört flamskyddsmedel för att lösa den vanliga brandbekämpningsförseglingen brinnande problem, flamskyddsmedel som används för att undertrycka förbränningen av byggområdet. Produkter för att uppfylla GB / T 24267-2009 byggnadsflamskyddsmedel. Kvalificerat flamskyddsmedel kan utföras från brandsläckande brandvätsketätning som inte längre införs vid flammeförsegling för att sluta brinna. Ändå kommer flamhämmande tätningsmedel i den fortsatta flamningsbränningen i slutändan att vara densamma som den vanliga tätningsmassan, brandbekämpningstabellförlusten av blockerande effekt. I det nuvarande brandfältet stämmer alltmer tonvikt på brandförhållandena för att behålla integriteten hos byggnadskomponenterna i miljön klart inte uppfyller kraven. Så det flamskyddsmedel kan inte användas som brandtätningsmedel.

Det har inte bara flamhämmande tätningsmedel självsläckande flamskyddsmotstånd, men även i hög temperatur som inte är fallet med eldaskning, inträffar inget pulver, keramik. Fortsätt att behålla tätningsmedlets tätningseffekt, Brandskyddssegmentet håller effektivt fast byggnadskomponenternas integritet. Förhindra cigaretter

Den viktigaste funktionen hos brandtätningsmedlet som används i byggnadsfältet är att betona förmågan att bibehålla byggnadskomponenternas integritet vid brand.

I händelse av brand, bränna tätningsmedlet med den omgivande temperaturhöjningskolloiden gradvis härdad och keramiserad, spelar en roll i stängningen av klyftan, brandbekämpningsförsegling för att förhindra flammen och röken från klyftan vid den ytterligare spridningen.