Hem > Nyheter > Innehåll

Efrigerator kylning är inte bra, tätningen bör ersättas

Jul 25, 2017

Kylskåp kyl är inte bra, tätningen bör ersättas

 

Kylskåp kylande effekt är inte bra för tätningen, kylskåpet kan sägas vara en av de längsta arbete i elektronik, 24 timmar non-stop kör, men vi inte uppmärksamma brukar på insidan av kylskåpet ren, så en hel del smuts långsamt ackumulerade , därför ofta rengöra kylskåpet är mycket nödvändigt. Kylskåpet innehåller en massa saker, men det är den mest smutsig platsen, vet du?

 

Är detta kylskåp fogmassa innanför dörren, många människor har förbisett, det kommer att dölja många smutsiga saker, som låter maten i kylen går dåligt mycket snabbt. Daglig rengöring bör vara betalad uppmärksamhet till försegla, såsom ice box tätning bar fenomen av åldrande till lägligt utbyte, annars kommer det direkt påverka hela kylskåpet när tätning, värmeisolering, kylande effekt och livslängd och så vidare, det är en liten användning av textilmaterial.

 

Hur man installerar kylskåp packning-remsan? Shanghai HeYa dekorativa Material gummi kommer att presentera vissa färdigheter för att installera kylskåp tätning.

 

1, kylskåpsdörren tätar upp, sätta alla fast dörren tätning skruva bort en efter en, och sedan dörren tätning från dörren liner togs bort.

 

2. När du installerar, först försegla dörren runt inre urinblåsan, fäst den på insidan av dörren, sedan fixa skruvhålet på ovansidan och sedan skruva skruvarna i motsatt riktning. Fästskruvarna bör ägna uppmärksamhet åt innan dörren tätning platt och azimuth.

 

3, installerat, box dörren stängd, öppnas, för att se rutan dörren och tätningen mellan rutan. Om tätningen inte är bra på grund av dålig installation, bör 2-3 skruvar i den dåliga delen av dörren tätning lossas och justeras.

 

4, om denkylskåpsdörrentätningen är ur form, kan du använda hårtork värme plast. Om dörren tätning fyra hörn seal är inte bra, du kan hörn dörren tätning dök upp, fylla i med lämpligt skum.

 

5, efter slutet av installationen, bör du öppna och Stäng för att testa flera gånger för att kontrollera om du kan växla fritt.