Hem > Nyheter > Innehåll

Dörrar och Windows Vattentät tätningsremsa, inte bara miljöskydd, bättre vattenhållning

Aug 23, 2017

Dörrar och fönster vattentäta tätningsremsor, inte bara miljöskydd, bättre vätskeretention

Dörrarna och fönstren är en viktig del av heminredning, som en del av länken med ytterväggen, kan vara den starkaste delen. Det är också den svagaste delen av den valda fönsterkvaliteten som direkt påverkar dagen efter heminredning. Till slut tar dörrarna och fönstren i heminredningen den viktiga positionen?

Hem energisparande dörrar och fönster för att bygga energibesparande hur viktigt? Industriexperter för att ge uppgifter om byggnadens energiförbrukning är: i detta skede av den totala sociala energiförbrukningen 40%. Dörrarna och fönstren är den del av byggnadsljuset, den svagaste länken i byggnaden, energin som förloras genom dörrarna och fönster står för 45% till 50% av byggnadens energiförbrukning, vilket står för 20% av den totala energiförbrukningen av samhället. Shanghai Heya dekorationsmaterial företag ligger i Building8, No.168 Jiugan Road, Songjiang District, Shanghai, Kina, trafiken är mycket bekvämt. Är en samling av FoU, produktion, försäljning, service i en av de utestående privata företagen.

Företaget tillverkar huvudsakligen alla typer av tätningsprodukter, dörr- och fönsterförseglingsremsor, dörrbottensvejsning, caulkremsa, Skumdjursstrypning, PU-skumdörrförsegling, Automatisk droppbottensätning, TPE eller Silicone Rubber weather stripping och andra allvarliga tätningsprodukter.

En magisk dörr och fönsterförsegling, dörrar och fönster från den svarta artefaktisoleringen, dörrar och fönsterförsegling, utformade för "coola" födda hemma, stänger dörrarna och fönster kan effektivt förhindra värmeisolering och UV-överföring och minska innertemperaturen, nej längre rädd för den varma sommaren. Det är den I-ECO-belagda tätningen. Det består av fyra typer av fin textur av förädlade produkter, belagd typ förseglad belagd PE-film, ger kvalitetsgarantin den grundläggande beläggningstätningen och elegant. Det är den moderna inredningsdörren och windows bra partner; med stark återhämtning prestanda och värmeisolering prestanda.