Hem > Nyheter > Innehåll

Dörrborsteförsegling

Apr 13, 2017

Fönsterborstar är gjorda av 100% PP eller nylon, vanligtvis används för aluminiumfönster och dörrar. Det är ett hinder för vatten, buller och dålig temperatur, hålla ditt rum rent och tyst. Vi har olika storlekar som passar de flesta kunders efterfrågan,

Låt inte damm, skräp, insekter och luft sippra genom en stor öppning på din externa dörr, prova våra dörrförseglingar och väderavstrykning för alla typer av dörrar. Borstdörrförseglingar är de enda helt flexibla lufttäta dörrförseglarna som finns tillgängliga för gångjärnsdörrar, sektionsdörrar, rulldörrar och mycket mer. Nylonborstborste överensstämmer med oegentligheter runt dörren.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.