Hem > Nyheter > Innehåll

Dörr botten tätning för att förhindra yttre damm, lukt, myggor

Jul 11, 2017

Dörren botten tätning:

Installerat i dörren inne branden dörren, dörren stängs, automatiskt ner verksamheten i tätningen att undertrycka marken, Stäng dörren och marken klyftan; dörren öppen när den aktiva tätningen kommer automatiskt lägga ifrån marken, och marken utan någon friktion i

Dagligen att förhindra utanför världen damm, lukt, myggor, varm och kall luft, buller, ljus och andra platser från botten av klyftan i rummet för att skydda inomhusmiljön.

I början av elden, för att förhindra att giftiga rökgaser från botten av klyftan in i rummet. Med utvecklingen av eld, temperaturen stiger, konfigureras den brasan expansion material av temperaturen att stimulera utbyggnaden snabbt och helt stängd dörr klyftan, för att förhindra ”kanalisering fire”.

Det måste vara självsläckande, flamskyddsmedel, flamskyddsmedel material tillverkning och installation minskar inte säkerhetsnivån branden dörren, är det viktigt att passera officiell certifiering.

2. princip och installation av dörren botten tätning

När dörren stängs, genom transmissionsmekanismen till stånden till marken eller tröskeln, för att uppnå syftet med tätning ljudisolering.

1) installation av dörren tätning

Förtryckande nyckel

Dörr dörren botten tätning är uppdelad i två typer av ensidiga eller bilaterala komprimering. Ensidiga komprimering nyckel enligt kraven kan installeras i knappen om dörr Lås eller gångjärn side, bilaterala komprimering vid samma tid tryck, dammet kan automatiskt förlängas, d.v.s. en komprimering knapp installerad på sidan av den Lås, en annan Tryck knappen installation på dörren sida av dörren. Det är särskilt viktigt att notera att det finns ingen uppskjutande av dubbel-komprimering nyckeltypen dörren tätning vid tidpunkten för förlängning och återkallande, och ökar därmed livslängden på tätningen.

(2) de tillämpliga tillfällena automatisk sigill dörren

Dörren av tillämpningen av tillfälle att fastställa dörren tätning vinden av materialet.

PVC dörren tätning för hög temperatur, buller tillfällen.

Hög temperatur flamskyddsmedel silikon Dörrlist för DIN 4102 standard branddörrar och DIN 18095 rök standarddörrar.

Dörr automatisk tätning med tröskelvärdet i kombination, du kan förbättra effekten av tätningen.

Om botten av mattan eller olika material för golvet i lederna, det rekommenderas att bäst användningen av dörren på samma tid automatisk försegling och tröskeln.