Hem > Nyheter > Innehåll

Dörrbottenförseglingstemperaturmotstånd, åldringsresistans

Jul 19, 2017

Dörrar och fönster i dörrbottenförseglingen måste ha en vattentät, förseglad och energibesparande viktig roll, det har ljudisolering, damm, frostskydd, värme och andra funktioner, men också en stark draghållfasthet, bra flexibilitet men behöver också bättre temperatur och åldrande motstånd. Den nuvarande sälmarknaden har i allmänhet modifierad PVC, vulkaniserad EPDM-gummitätning och termoplastisk EPDM (EPDM / PP) tejp.

Klassificering och egenskaper hos dörr- och fönstermätningsmedel

Enligt statistiken står Kinas byggnadskonsumtion för 27,5 procent av hela samhällets totala energiförbrukning. Genom de stängda dörrarna och fönstren runt klyftan är energiförlusten vanligtvis cirka 37-40% av byggnadens energiförbrukning. Därför är det viktigt att förbättra tätningsytan mellan fläktramen och glaset, särskilt mellan fönsterramen och rampen.

1. Modifierad PVC-tejp

Modifierad PVC-tejp: Priset är relativt lågt på grund av kvaliteten på olika fördelar och nackdelar, låga produkter på grund av användningen av avfall, alternativa mjukgörare och hög fyllning, vilket resulterar i dålig elasticitet, lätt till svårt. box gul och har kort livslängd. Eftersom PVC-produkterna innehåller halogen, stabilisatorer som innehåller tungmetaller, är det inte bidragande till miljöskydd, så utländska utvecklade länder och inhemska Peking och kuststäder har eliminerats eller begränsats användningen av PVC-tejp.

2. Vulkaniserad EPDM-tätning

Vulkaniserad EPDM-tätning: Tätningselasticitet i tätningen än PVC-remsan starkare, men på grund av behovet av stereotyper för mikrovågshärdning är processorkonsumtionen hög, vanligtvis mer än 20 gånger PVC-bearbetningen, den produkt som inte kan användas, Inte miljövänlig, inte det land som förespråkas av produkten. Så de grundläggande dörrföretagen används inte.

3. Termoplastisk EPDM-tätning

Termoplastisk EPDM-tätning Denna tätning är ett nytt material som utvecklats de senaste åren från introduktionen av utländsk teknik och inhemsk självständig forskning och utveckling, främst för fordonsdörrar och fönsterförsegling, under de senaste åren för konstruktion av dörrar och fönster Dörrbottenförsegling.

Dess enastående fördelar är:

① prestanda och livslängd och vulkaniserad EPDM gummitätning ganska.

② bearbetningen av energiförbrukningen i förhållande till det vulkaniserade EPDM-tejpen är låg (ganska med PVC).

③ halogen och bly och andra tungmetaller, plus ett antal år efter återhämtningen, i linje med gröna byggmaterial krav.

④ liten andel (endast 0,9-0,95) ut ur fönstrets hastighet. Ser ut som köpeskillingen är hög, den faktiska användningen av låg kostnad. Denna produkt de senaste åren i byggandet av dörrar och fönster på användningen av en mycket snabb utveckling.

Faktum är att den faktiska produktionsprocessen i dörrarna och i windows stod för en liten del, men dess roll kan inte ignoreras. Såsom vattentät, förseglad och energibesparande, buller, damm, frostskyddsmedel, varm, varm, anti-aging, kan dessa funktioner i det dagliga livet inte ignoreras.

Så hur man identifierar det, avslutar Xiao Bian följande punkter:

1. Kan användas för att lukta näsan, normen kommer att ha en liten smak av alkoholens son, men nästan mycket liten lukt.

2. Täck förseglingen så tätt som möjligt på profilen och placera den vid höga temperaturer under en tid (på ett tak eller soligt ställe). Titta på ytan av profilen och kontaktytans tätningsyta är missfärgning missfärgning, tätning av dammens yta är gul (olja är lätt att jorda) olja, oavsett om det är smutsiga händer.

3. En del av det billigare priset på tätningen kommer att vara mycket fyllmedel, så ytan blir inte mycket ljus, de är mycket billiga utseende är inte önskvärt.

4. Titta på andelen. Lägg ternära tätning, du fram och tillbaka för hand flera gånger, ytan kommer att dyka upp en liten mängd vitt pulver.