Hem > Nyheter > Innehåll

Dörrbottenförseglingstemperatur och korrosionsbeständighet är mycket bra

Jun 30, 2017

Läckage är en av de ofta fel i mekanisk utrustning. Det finns två huvudsakliga orsaker till läckaget: För det första måste mekaniska produkter på ytan avvika från olika mekanismer, avvikelser och form och storleksavvikelse. Därför kommer de mekaniska delarna av korsningen oundvikligen att leda till luckor ; Sida där det finns tryckskillnad, arbetsmediet kommer att läcka genom gapet.

Att minska eller eliminera gapet är det viktigaste sättet att förhindra läckage. Dörrbottenförsegling är till dörrbotten Försegla gapet mellan lederna, isolera eller avlägsna läckarkanalen, öka läckarkanalen i motståndet eller i kanalen genom att lägga till en liten arbetskomponent, läckage av tryck som orsakas av läckage och Läckaget orsakat av partiell tryckförskjutning eller helt balanserad för att förhindra läckage.

Dörrbottenförsegling kan delas upp i relativt statisk fog mellan den statiska dörrbottenförseglingen och den relativa rörelsen mellan fogen mellan de två huvudkategorierna av dynamisk dörrbottenförsegling.

En statisk dörrbottenförsegling hänvisar vanligen till en dörrbottenförsegling mellan två stationära ytor. Statisk dörr bottenförsegling huvudsakligen dynan tät dörr bottenförsegling, dörr botten tätning dörr botten tätning och direktkontakt dörr botten försegling tre kategorier.

Dynamiska dörrbottensätningar är dörrbottenförseglingar mellan de relativa rörliga delarna i maskinen (eller utrustningen).

Packning Dörrbottenförsegling används huvudsakligen inom maskinindustrin vid maskin- och utrustningsrörelse i den dynamiska dörrbottenförseglingen, såsom centrifugalpumpar, kompressorer, vakuumpumpar, blandare, reaktoraxel. Dörrbuntförsegling och fram- och återgående pump, fram och återgående Kompressor kolvstång eller kolvstång, samt en rak spiralventil mellan stammen och den fasta delen av dörrbottenförseglingen. Den grundläggande formen av fyllning är:

Temperatur- och korrosionsbeständighet är mycket bra, men när den används ensam är dörrbottenförseglingseffekten dålig, så alltid impregnerad eller fäst vid andra material. Olja asbestpackning: dess grundläggande struktur på två sätt, den ena är vridad, den andra är knuten. Och kan vara rund och kvadratisk.

Teflontejp är vävt i förpackning, utmärkt korrosionsbeständighet och kan användas för kryogent medium.

I lågtryckstillståndet är dörrbottenförseglingseffekten bra. Användningen av temperaturen är begränsad, till exempel naturgummi kan endast användas för 60 ° C.

Generellt gjort tredelade, kan också göras i andra former. Plast som används till polytetrafluoretylen lika mycket, men även användningen av nylon 66 och nylon 1010.

Mjuka förpackningar, även känd som lera-liknande fyllmedel, är en ny generation av högpresterande syntetfibrer med ett speciellt barriärmedel och smörjmedel raffinerade från den höga "förpackningen". Mjuka förpackningar av alla storlekar, vilken form som helst, lätt att installera, genom en dedikerad högtryckspistol kan vara direkt injektion, inte som den traditionella förpackningen, behovet av förskärning, kan applicera alla storlekar förpackningshålighet Dörrbottenförsegling.

Mjukpackning Dörrbuntförseglingar är tillgängliga för ett brett sortiment av applikationer som högtrycksprocentpumpar eller låghastighetspumpar, högtemperaturstänger, ventiler eller förpackningsboxar.

Expansionsringen är en utklippsmetallelastisk ring, känd som kolvringen. Sväng i fritt tillstånd när snittet öppnar sig i cylindern efter stängning av förslutningen, expansionsringen genom cylinderns elasticitet med innerytan nära. Arbeta, utvidgningen av rollen av trycket från arbetsmediet för att täcka sidan av expansionsringspåret, genom expansion av den yttre cylindriska ytan och nära varandra från slutet av rollen av Dörrbottenförsegling. Svullnadstål eller tennbrons, som huvudsakligen används för att driva kompressorn med högre temperatur och förbränningsmotorens kolv, Dörrbottenförsegling och turbinaxeln Dörrbottenförsegling.